Macin käynnistymis-, heräämis-, nukkumis-, uudelleenkäynnistymis- tai sammutusajan asettaminen

Energiansäästäjä-asetusten Ajastus-toiminnolla voit asettaa Macin automaattisen käynnistymis-, heräämis-, nukkumis-, uudelleenkäynnistymis- tai sammutusajan.

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Energiansäästäjä.
  2. Klikkaa Ajastus-painiketta ja valitse sitten käynnistymis-, heräämis-, nukkumis-, uudelleenkäynnistymis- tai sammutusaika valintaneliöiden ja ponnahdusvalikoiden avulla.

Macin on oltava hereillä ajankohtana, jona se on ajastettu sammutettavaksi, ja pysyttävä hereillä vähintään kymmenen minuuttia ajastetun ajankohdan jälkeen, jotta se sammuu automaattisesti. Jos Mac nukkuu kyseisenä ajankohtana, se jatkaa nukkumista sen sijaan, että se sammuisi. Jos Mac on asetettu nukahtamaan sen jälkeen, kun se on ollut käyttämättömänä alle 15 minuuttia, Mac voi siirtyä takaisin nukkumaan, ennen kuin se sammuu. Jos haluat varmistaa, että Mac sammuu, vaikka se nukkuisi, aseta se käynnistymään tai heräämään viisi minuuttia ennen ajastettua sammumisaikaa.