Support til Numbers

Lad Numbers udføre beregningerne

Opret formler, der udfører beregninger, eller manipuler data med hundredvis af indbyggede funktioner.

Opret og brug kategorier

Organiser og opsummer hurtigt tabeller for at få ny indsigt i dine data.

Brug og administrer skabeloner

Opret en tilpasset skabelon, som du kan genbruge, og del filer med andre.

Konverter og del

Del Numbers-regneark ved at konvertere dem til kompatible formater som Microsoft Excel, CSV og PDF.

Ressourcer

Brugerhåndbøger

Læs mere om funktionerne, og opdag alt det, som Numbers kan på Mac, iPad eller iPhone.

Numbers til iCloud

Opret eller rediger regneark i en webbrowser med Numbers til iCloud.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.