Support til Numbers

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Numbers.

Læs om nyhederne i Numbers til Mac og iOS

Figurer, trådede kommentarer, automatiske rettelser i apps – og meget mere.

Få hjælp til Numbers

Opret og rediger Numbers-regneark på din Mac, på iCloud.com og på din iPhone eller iPad. Du kan få hjælp til at bruge funktionerne i Numbers i disse brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

iWork-fællesskaber

Find løsninger til Pages, Numbers og Keynote i vores iWork-fællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp med Numbers

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.