Support til Numbers

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Numbers.

Om samarbejde til Numbers

Inviter andre til dine regneark, og arbejd sammen om regnearkene i realtid.

Få hjælp til Numbers

Opret og rediger Numbers-regneark på din Mac, på iCloud.com og på din iPhone eller iPad. Du kan få hjælp til at bruge funktionerne i Numbers i disse brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

iWork-fællesskaber

Find løsninger til Pages, Numbers og Keynote i vores iWork-fællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp med Numbers

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.