En tabel, der viser en formel til beregning af rente på kreditforeningslån.

Indsæt en formel

Brug formler og funktioner i tabeller i iWork-programmerne – Numbers, Keynote og Pages. Formler kan være lige så enkle som et regnestykke, du skriver på en lommeregner, men du kan også gøre dem mere komplekse ved at tilføje cellereferencer, funktioner og jokertegn. Du kommer i gang og åbner formelværktøjet ved bare at skrive et lighedstegn i en tom tabelcelle.

Oversigt over formler

En tabel, der viser funktionerne HVIS.FEJL og YDELSE brugt i en formel.

Brug funktioner

Der er hundredvis af funktioner, som du kan bruge i formler til at foretage beregninger, hente oplysninger eller bearbejde data. Funktioner kan gøre det nemt at oprette budgetter, holde styr på arbejdstimer, vedligeholde en karakteroversigt m.m.

Oversigt over funktioner

Formelværktøjet, der viser betingelser og jokertegn som < og ^ brugt med en HVIS-funktion.

Tilføj betingelser og jokertegn

I nogle funktioner kan du bruge betingelser til at bestemme, hvilke celler der skal evalueres, og jokertegn til at matche tegn i et udtryk.

Funktioner, som accepterer betingelser og jokere som argumenter

Funktionsbrowseren viser oplysninger om funktionen HVIS.FEJL.

Lær vha. eksempler

I Numbers, Pages og Keynote på Mac og iCloud.com eller i Numbers på iPhone og iPad har du adgang til funktionsbrowseren direkte i programmet/appen. Den viser en liste over funktioner samt grundlæggende eksempler og oplysninger om, hvordan du bruger hver funktion. Du kan også se en liste over funktioner efter kategori i denne hjælp samt mere detaljerede eksempler på nogle af funktionerne.

Liste over funktioner efter kategori

Klik på Indholdsfortegnelse øverst på siden, eller skriv et ord eller udtryk i søgefeltet, hvis du vil udforske Hjælp til formler og funktioner.

Detaljerede oplysninger om, hvordan du udfører opgaver i Numbers, Pages eller Keynote, findes i brugervejledningen til det pågældende program.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.