Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
iPhone 6 Plus

Multi-Touch-reparationsprogram til iPhone 6 Plus

Apple har erfaret, at skærmen på visse iPhone 6 Plus-enheder flimrer, eller at der er problemer med Multi-Touch, efter at enheden er blevet tabt flere gange på en hård overflade og derefter har været udsat for yderligere belastning.

Hvis din iPhone 6 Plus udviser de symptomer, der er nævnt ovenfor, men ellers fungerer korrekt, og skærmen ikke er revnet eller ødelagt, vil Apple reparere din enhed for et servicegebyr på DKK 1.292,25.

Apple kontakter kunder, der måske har betalt for en servicereparation, der er relateret til dette problem, enten via Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder, for at aftale tilbagebetaling. Hvis du ikke er blevet kontaktet endnu, men har betalt for en reparation, som du mener er relateret til dette problem, kan du kontakte Apple.

Det beløb, der tilbagebetales, vil være lig med forskellen mellem den pris, du har betalt for den oprindelige service af din iPhone 6 Plus, og servicegebyret på DKK 1.292,25.

Serviceproces

Vælg en af nedenstående servicemuligheder. Din iPhone undersøges forud for udskiftningen for at sikre, at den er berettiget til dette program, og at den ellers fungerer korrekt. Dette program gælder kun for iPhone 6 Plus.

Bemærk! Partnere, der er mobiltelefonudbydere, deltager ikke i dette program.

Du kan klargøre din iPhone 6 Plus til serviceprocessen ved at sikkerhedskopiere dine data til iTunes eller iCloud.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis iPhone 6 Plus-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Den pris, der tilbydes af de forskellige Apple-autoriserede serviceudbydere, kan variere.

Dette verdensomspændende program dækker berørte iPhone 6 Plus-enheder i fem år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 09-12-2018