Om sikkerhedskopier til iOS-enheder

Du kan kopiere og gemme oplysningerne på din iOS-enhed ved at sikkerhedskopiere dem. Hvis du udskifter enheden, kan du bruge sikkerhedskopien til at overføre dine data til en ny iOS-enhed.

Mac og iPhone, der viser skærmen Apps og data med muligheder for sikkerhedskopiering

Vælg den metode, der er bedst for dig

Denne artikel kan hjælpe dig med at vælge den sikkerhedskopieringsmetode, der er den bedste for dig. Hvis du skulle få brug for en alternativ sikkerhedskopi, kan du oprette en i iCloud og oprette en anden i iTunes.

iCloud

• Sikkerhedskopierne arkiveres i iCloud
  • Mulighed for op til 2 TB lagringsplads (de første 5 GB er gratis)
  • Sikkerhedskopierne krypteres altid
  • Du kan altid oprette og bruge sikkerhedskopier hvor som helst med Wi-Fi

iTunes

• Sikkerhedskopierne arkiveres på din Mac-computer eller pc
  • Lagringspladsen afhænger af den tilgængelige plads på din Mac-computer eller pc
  • Mulighed for krypterede sikkerhedskopier (slået fra som standard)
  • Mulighed for at oprette og bruge sikkerhedskopier fra din Mac-computer eller pc

iCloud-sikkerhedskopier

Med en Wi-Fi-netværksforbindelse kan du oprette en sikkerhedskopi af enheden via iCloud. Du behøver ikke slutte enheden til en computer eller være hjemme for at sikkerhedskopiere med iCloud.

iCloud-sikkerhedskopier omfatter næsten alle data og indstillinger, der er arkiveret på enheden. iCloud-sikkerhedskopier omfatter ikke:

• Data, som allerede er gemt i iCloud, som Kontakter, Kalendere, Noter, iCloud-fotos, iMessages samt SMS- og multimediemeddelelser (MMS)*
  • Data, der er arkiveret i andre tjenester i netskyen, f.eks. Gmail og Exchange-post
  • Oplysninger om og indstillinger for Apple Pay
  • Indstillinger for Touch ID
  • iCloud-musikbiblioteket og App Store-indhold (hvis det stadig findes i iTunes, App eller Apple Books store, kan du trykke for at hente tidligere købt indhold igen).

Læs mere om, hvordan du opretter en iCloud-sikkerhedskopi eller administrerer iCloud-lagringspladsen og sletter sikkerhedskopier, du ikke længere skal bruge.

* Når du bruger Beskeder i iCloud eller Memoer, eller slår iCloud-fotos til, gemmes dit indhold automatisk i iCloud.

iTunes-sikkerhedskopier

Du kan oprette en sikkerhedskopi af enheden i iTunes på en Mac-computer eller pc. Det at synkronisere enheden med computeren er ikke det samme som at oprette en sikkerhedskopi. En iTunes-sikkerhedskopi omfatter næsten alle enhedens data og indstillinger. iTunes-sikkerhedskopier omfatter ikke:

• Indhold fra iTunes og App Stores eller PDF'er som blev downloadet direkte til Apple Books
  • Indhold, der er synkroniseret fra iTunes, f.eks. importerede MP3-arkiver eller cd'er, videoer, bøger og billeder
  • Min fotostream
  • Indstillinger for Face ID eller Touch ID
  • Oplysninger om og indstillinger for Apple Pay
  • Aktivitets-, sundheds- og nøgleringsdata (hvis du vil sikkerhedskopiere disse data, skal du bruge Krypteret sikkerhedskopi i iTunes)

Du kan læse mere om, hvordan du opretter sikkerhedskopier i iTunes, hvordan du finder dem på en Mac-computer eller pc, og hvordan du sletter sikkerhedskopier, du ikke længere skal bruge.

Kan jeg bruge sikkerhedskopien af min enhed til en anden type enhed, f.eks. en iPhone-sikkerhedskopi på en iPad?

Du kan gendanne en enhed fra en sikkerhedskopi på en anden type enhed, f.eks. en iPad-sikkerhedskopi på en iPhone, men visse typer data kan ikke overføres. Dette indhold omfatter fotos, beskeder, vedhæftede bilag i Beskeder*, Memoer og apps, der ikke er kompatible med den enhed, du er ved at konfigurere. Apps, der kun er kompatible med iPad, overføres f.eks. ikke til din iPhone.

* Hvis dine enheder bruger iCloud og Meddelelser i iCloud, lagres dine iMessages, SMS'er og MMS'er automatisk i iCloud.