Om sikkerhedskopier til iOS-enheder

Du kan kopiere og gemme oplysningerne på din iOS-enhed ved at sikkerhedskopiere dem. Hvis du udskifter enheden, kan du bruge sikkerhedskopien til at overføre dine data til en ny iOS-enhed.

Skærmen iOS Apps & Data

Vælg den metode, der er bedst for dig

Denne artikel kan hjælpe dig med at vælge den sikkerhedskopieringsmetode, der er den bedste for dig. Hvis du skulle få brug for en alternativ sikkerhedskopi, kan du oprette en i iCloud og oprette en anden i iTunes.

iCloud

• Sikkerhedskopierne arkiveres i iCloud
  • Mulighed for op til 2 TB lagringsplads (de første 5 GB er gratis)
  • Sikkerhedskopierne krypteres altid
  • Du kan altid oprette og bruge sikkerhedskopier hvor som helst med Wi-Fi

iTunes

• Sikkerhedskopierne arkiveres på din Mac-computer eller pc
  • Lagringspladsen afhænger af den tilgængelige plads på din Mac-computer eller pc
  • Mulighed for krypterede sikkerhedskopier (slået fra som standard)
  • Mulighed for at oprette og bruge sikkerhedskopier fra din Mac-computer eller pc

iCloud-sikkerhedskopier

Med en Wi-Fi-netværksforbindelse kan du oprette en sikkerhedskopi af enheden via iCloud. Du behøver ikke slutte enheden til en computer eller være hjemme for at sikkerhedskopiere med iCloud.

iCloud-sikkerhedskopier omfatter næsten alle data og indstillinger, der er arkiveret på enheden. iCloud-sikkerhedskopier omfatter ikke:

• Data, der allerede er arkiveret i iCloud, f.eks. kontakter, kalendere, noter, Min fotostream og iCloud-fotobibliotek
  • Data, der er arkiveret i andre tjenester i netskyen, f.eks. Gmail og Exchange-post
  • Oplysninger om og indstillinger for Apple Pay
  • Indstillinger for Touch ID
  • iCloud-musikbiblioteket og App Store-indhold (hvis det stadig findes i iTunes Store, App Store eller iBooks Store, kan du trykke for at downloade tidligere købt indhold igen)

Læs mere om, hvordan du opretter en iCloud-sikkerhedskopi eller administrerer iCloud-lagringspladsen og sletter sikkerhedskopier, du ikke længere skal bruge.

iTunes-sikkerhedskopier

Du kan oprette en sikkerhedskopi af enheden i iTunes på en Mac-computer eller pc. Det at synkronisere enheden med computeren er ikke det samme som at oprette en sikkerhedskopi. En iTunes-sikkerhedskopi omfatter næsten alle enhedens data og indstillinger. iTunes-sikkerhedskopier omfatter ikke:

• Indhold fra iTunes Store og App Store eller PDF-arkiver, der er downloadet direkte til iBooks (du kan sikkerhedskopiere dette indhold ved at bruge Overfør køb i iTunes)
  • Indhold, der er synkroniseret fra iTunes, f.eks. importerede MP3-arkiver eller cd'er, videoer, bøger og billeder
  • Billeder, der allerede er arkiveret i netskyen, f.eks. Min fotostream og iCloud-fotobibliotek
  • Indstillinger for Touch ID
  • Oplysninger om og indstillinger for Apple Pay
  • Aktivitets-, sundheds- og nøgleringsdata (hvis du vil sikkerhedskopiere disse data, skal du bruge Krypteret sikkerhedskopi i iTunes)

Du kan læse mere om, hvordan du opretter sikkerhedskopier i iTunes, hvordan du finder dem på en Mac-computer eller pc, og hvordan du sletter sikkerhedskopier, du ikke længere skal bruge.

Kan jeg bruge sikkerhedskopien af min enhed til en anden type enhed, f.eks. en iPhone-sikkerhedskopi på en iPad?

Du kan gendanne en enhed fra en sikkerhedskopi på en anden type enhed, f.eks. en iPad-sikkerhedskopi på en iPhone, men visse typer data kan ikke overføres. Det gælder f.eks. billeder, beskeder, bilag i beskeder, indtalte memoer og apps, der ikke er kompatible med den enhed, du indstiller. Apps, der kun er kompatible med iPad, overføres f.eks. ikke til din iPhone.