Sikkerhedskopieringsmetoder til iPhone, iPad og iPod touch

En sikkerhedskopi giver dig mulighed for at kopiere og gemme oplysningerne fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du udskifter enheden, kan du bruge sikkerhedskopien til at overføre dine data til en ny enhed.

En iPad og iPod på skærmbilledet Apps og data, hvor du kan bruge en sikkerhedskopi til at overføre apps og data til en anden enhed.

Vælg den metode, der er bedst for dig

Hvis du får brug for en alternativ sikkerhedskopi, kan du sikkerhedskopiere din enhed ved hjælp af iCloud og også ved hjælp af din computer. Læs mere om, hvordan du sikkerhedskopierer din enhed eller gendanner din enhed fra en sikkerhedskopi.

iCloud

Computer

• Sikkerhedskopierne arkiveres på din Mac-computer eller pc
  • Lagringspladsen afhænger af den tilgængelige plads på din Mac-computer eller pc
  • Mulighed for krypterede sikkerhedskopier (slået fra som standard)
  • Mulighed for at oprette og bruge sikkerhedskopier fra din Mac eller pc

iCloud-sikkerhedskopier

Med en Wi-Fi-netværksforbindelse kan du sikkerhedskopiere din enhed ved hjælp af iCloud. Du behøver ikke tilslutte din enhed til en computer for at sikkerhedskopiere med iCloud.

iCloud-sikkerhedskopier omfatter næsten alle data og indstillinger, der er arkiveret på din enhed. iCloud-sikkerhedskopier omfatter ikke:

• Data, som allerede er arkiveret i iCloud, f.eks. Kontakter, Kalendere, Noter, iCloud-fotos, iMessages, Memoer, sms'er, mms'er og Sundhedsdata
  • Data, der er arkiveret i andre tjenester i netskyen, f.eks. Gmail og Exchange-post
  • Apple Mail-data
  • Oplysninger om og indstillinger for Apple Pay
  • Indstillinger for Face ID eller Touch ID
  • iCloud-musikbibliotek og App Store-indhold

Læs mere om, hvordan du sikkerhedskopierer din enhed med iCloud eller administrerer iCloud-lagringspladsen og sletter sikkerhedskopier, du ikke længere skal bruge.

Når du bruger Beskeder i iCloud, Sundhedsdata på iOS 12 eller Memoer, arkiveres dit indhold automatisk i iCloud. Hvis du slår iCloud-fotos til, arkiveres dit indhold også automatisk i iCloud.

Sikkerhedskopier fra din computer

En sikkerhedskopi af din enhed på din computer, hvilket ikke er det samme som en synkronisering, indeholder næsten alle din enheds data og indstillinger. En sikkerhedskopi fra en computer indeholder ikke følgende:

• Indhold fra iTunes Store og App Store eller PDF-arkiver, som blev downloadet direkte til Apple Books
  • Indhold, der er synkroniseret fra Finder eller iTunes, f.eks. importerede MP3-arkiver eller cd'er, videoer, bøger og billeder
  • Data, som allerede er arkiveret i iCloud, f.eks. iCloud-fotos, iMessages samt sms'er og mms'er
  • Indstillinger for Face ID eller Touch ID
  • Oplysninger om og indstillinger for Apple Pay
  • Apple Mail-data
  • Data fra Aktivitet, Sundhed og Nøglering (hvis du vil sikkerhedskopiere dette indhold, skal du bruge Krypteret sikkerhedskopi i iTunes).

Læs mere om, hvordan du sikkerhedskopierer din enhed ved hjælp af din computer, hvordan du finder sikkerhedskopier på din Mac eller pc, og hvordan du sletter sikkerhedskopier, du ikke længere skal bruge.

Kan jeg bruge sikkerhedskopien af min enhed til en anden type enhed, f.eks. en iPhone-sikkerhedskopi på en iPad?

Du kan gendanne en enhed fra en sikkerhedskopi på en anden type enhed, f.eks. en iPad-sikkerhedskopi på en iPhone, men visse typer data kan ikke overføres. Dette indhold omfatter billeder, beskeder og bilag i Beskeder, Memoer og apps, der ikke er kompatible med den enhed, du er ved at konfigurere. Apps, der kun er kompatible med iPad, overføres f.eks. ikke til din iPhone.

Hvis dine enheder bruger iCloud og Beskeder i iCloud, arkiveres dine iMessages, sms'er og mms'er automatisk i iCloud.