Sådan finder du sikkerhedskopier af en iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du finder en liste over iOS- eller iPadOS-sikkerhedskopier på din Mac, pc, iOS- eller iPadOS-enhed. Læs mere om, hvordan du sletter sikkerhedskopier, kopierer dem og meget mere.

Administrer sikkerhedskopier ved hjælp af Finder eller appen Apple-enheder

Find sikkerhedskopier manuelt eller ved hjælp af iTunes

Administrer sikkerhedskopier ved hjælp af Finder eller appen Apple-enheder

1. Åbn Finder eller appen Apple-enheder.

2. Tilslut din enhed ved hjælp af et USB-kabel.

3. Klik på din enhed, hvis den ikke vælges automatisk. Læs om, hvad du skal gøre, hvis din enhed ikke vises.

4. Godkendt om nødvendigt på din enhed. Dette er typisk nødvendigt, når du bruger en ny enhed med en sikkerhedskopi af en anden enhed, der tidligere har været godkendt.

5. Under fanen Generelt skal du klikke på Administrer sikkerhedskopier for at se en liste over dine sikkerhedskopier. Højreklik derefter på den ønskede sikkerhedskopi, og vælg Slet, Arkiver, Vis i Finder eller Vis i Stifinder.

Finder-vinduet med Vis i Finder som den valgte mulighed
  6. Klik på OK for at vende tilbage til Finder eller appen Apple-enheder, når du er færdig.

Find sikkerhedskopier manuelt eller ved hjælp af iTunes

Find sikkerhedskopier på din Mac

1. Gå til Finder, og vælg Gå > Gå til mappe.

2. Indtast eller kopier og indsæt teksten ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ i vinduet med stinavnet.

Find sikkerhedskopier på din pc

1. Tryk på Windows + R-tasten.

2. I vinduet Kør skal du skrive %USERPROFILE%, hvis du bruger appen Apple-enheder eller iTunes fra Microsoft Store. Skriv %AppData%, hvis iTunes viser Hjælp > Søg efter opdateringer, og du ikke bruger appen Apple-enheder.