Kameraskærmen i fotofunktion med andre funktioner til venstre og højre under søgeren. Knapperne til Blitz, funktionen Nat, Kameraindstillinger, ProRAW og Live Photo vises øverst på skærmen. Under kamerafunktionerne vises fra venstre mod højre knappen Foto- og videofremviser, knappen Tag billede og knappen til valg af kamera på bagsiden.

Skyd fra hoften

Brug din iPhone til at tage flotte fotos og optage fantastiske videoer præget af din stil og kreativitet. Du kan tage billeder af private øjeblikke og optage video i filmkvalitet og alt derimellem – det hele med kameraet på din iPhone.

Tag flotte fotos og videoer

Et FaceTime-gruppeopkald med fire deltagere, hvor hver deltager vises i et separat felt.

Hold kontakten

Brug iPhone til at dele oplevelser og holde kontakten på nye måder.

Bevar forbindelsen

Skærmen til indstilling af fokusfunktioner med følgende fokusindstillinger fra øverst til nederst: Speciel, I bil, Fitness, Spil, Mindfulness og Læsning.

Find dit fokus

Brug funktioner på iPhone som Fokus og Skærmtid, der kan hjælpe dig med at begrænse forstyrrelser, styre din tid og være til stede i nuet.

Vær til stede i nuet

Skærmen Oversigt i appen Sundhed, der viser en detalje fra et diagram med antallet af skridt i de seneste seks måneder. Øverst på skærmen findes knapper til at se status efter dag, uge, måned eller år. Knappen Oversigt findes nederst til venstre, og knappen Browse findes nederst til højre. Knappen Oversigt er valgt.

Pas på helbredet

Med appen Sundhed på din iPhone har du et centralt sted, hvor du kan se og administrere dine sundhedsoplysninger.

Hold styr på sundhed og velvære

Du kan udforske Brugerhåndbog til iPhone ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente håndbogen fra Apple Books (hvis tilgængelig).

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.