Den velkomstskærm, der vises, første gang du tænder din iPhone.

Introduktion

Indstil et par grundlæggende funktioner, før du begynder at bruge din nye iPhone.

Basisindstilling

Opkaldsskærmen på iPhone med en unik kontaktplakat.

Giv den et personligt præg

Din iPhone kan afspejle din personlige stil og dine præferencer. Vis dine foretrukne billeder frem på låseskærmen, føj widgets til hjemmeskærmen, juster tekststørrelse, ringetoner og meget mere.

Gør din iPhone til din egen

Kameraskærmen i fototilstand, der viser fire personer i kamerarammen.

Skyd fra hoften

Brug din iPhone til at fastholde øjeblikket, uanset hvor du er. Læs, hvordan du tager fotos og optager videoer undervejs og bruger andre kamerafunktioner på din iPhone.

Tag fantastiske fotos og videoer

Et FaceTime-opkald.

Bevar forbindelsen

iPhone gør det nemt at komme i kontakt med de personer, der er vigtige for dig. Føj dem til dine kontaktpersoner, så du altid har deres oplysninger, uanset hvor du har brug for dem – og hold kontakten med tekstbeskeder, telefonopkald eller FaceTime.

Hold kontakten med venner og familie

Skærmen Familiedeling i Indstillinger. Der vises en liste med fem familiemedlemmer. Under deres navne findes Familietjekliste samt valgmulighederne Abonnementer og Deling af køb.

Alle i familien

Du og dine familiemedlemmer kan bruge Familiedeling til at dele berettigede købte apps, din lokalitet og endda sundhedsdata. Du kan også indstille børnesikring for at styre børns tidsforbrug på deres enheder.

Del funktioner med din familie

Skærmen Mit hjem i appen Hjem.

Gør din hverdag nemmere

Læs, hvordan du bruger apps på din iPhone til at vise vej til de steder, du oftest besøger, betale for din morgenkaffe, minde dig om vigtige opgaver og endda låse hoveddøren automatisk, når du forlader hjemmet.

Brug iPhone til dine daglige rutiner

En iPhone-skærm, der viser, at batteriet er opladet 100 %.

Tips fra professionelle

Se disse tips fra eksperter hos Apple-support, hvis du vil vide, hvordan du sikrer din iPhone og oplysningerne på den.

Råd fra eksperter fra Apple-support

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.