Du skal aktivere JavaScript i browseren for at sende disse oplysninger.
Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen

Program til tilbagekaldelse af Beats Pill XL-højttaler – Anmodning

Angiv dine kontaktoplysninger for at deltage i programmet til tilbagekaldelse af Beats Pill XL-højttaler. Kontakt derefter Apple-support for at starte refusionsprocessen. Vi giver instruktioner i, hvordan du genbruger din Beats Pill XL-højttaler. Din Apple Store-kredit eller elektroniske betaling vil være tilgængelig inden for ca. tre uger.

Navn og adresse
Angiv dit fornavn.
Angiv dit efternavn.
Angiv din adresse.
Angiv din by.
Angiv dit postnummer.
Kontaktoplysninger
Angiv dit telefonnummer. Kontroller dit telefonnummer.
Angiv din e-mailadresse. Kontroller din e-mailadresse.
Produktoplysninger
Angiv dit serienummer.

Eksempel: RAVE xx xxxx-xxxxxx.  Sådan finder du dit Pill XL-serienummer.

Hvordan ønsker du at få beløbet refunderet?
Vælg en refunderingsmåde.

Hvis du har problemer med at udfylde denne formular, kan du kontakte Apple.

Hvis du vælger en Apple Store-kredit, leveres den via e-mail, og den kan bruges i Apple Store eller en Apple Store-butik.

Hvis du vælger elektronisk betaling, udstedes den direkte til din bankkonto.

Apple beskytter dine personlige oplysninger. Personlige oplysninger, som du indsender i forbindelse med denne tilbagekaldelse, bruges til at behandle din anmodning og administrere dette program. Du kan finde flere oplysninger om indsamling og brug af personlige oplysninger under Apples fortrolighedspolitik for kunder.