Om appen Vejr og appens symboler på iPhone og iPod touch

Her kan du læse om, hvordan du bruger appen Vejr på din iPhone til at tjekke vejret, der hvor du befinder dig eller i andre byer.

I appen Vejr i iOS kan du tjekke vejret ved at søge efter et bynavn, et postnummer eller en lufthavnskode. Du kan også oprette en liste over byer, som du gerne vil holde øje med, og du kan arrangere byerne i den rækkefølge, du foretrækker.

appen Vejr

Sådan bruger du appen Vejr

Tryk på appen for at åbne den. Hvis du vil se vejrforholdene time for time, skal du skubbe fra venstre mod højre under den pågældende dag. Du kan også rulle ned for at se flere detaljer, f.eks. en ugentlig oversigt eller nedbørsprognoser.

Hvis du vil se en anden by, skal du skubbe mod venstre eller trykke på lokalitetsliste for at se en liste over byer. Hvis du vil skifte mellem Fahrenheit og Celsius, skal du rulle ned til bunden af listen og trykke på temperatursymbolet.

Vejrdataene i appen Vejr stammer fra The Weather Channel. Hvis du har problemer med at få nøjagtige vejroplysninger, skal du trykke på symbolet nederst til venstre for at gå direkte til kilden for vejroplysningerne.

slet en lokalitet

Sådan tilføjer, sletter og flytter du rundt på byer

Hvis du vil tilføje en by på din vejrliste, skal du gøre følgende:

1. Tryk på vejrsymbolet, og tryk derefter på plussymbolet.
  2. Indtast et bynavn, et postnummer eller en lufthavnslokalitet.
  3. Tryk på den by, du gerne vil se.

Hvis du vil slette en by fra din vejrliste, skal du skubbe mod venstre på byen og trykke på Slet. Hvis du vil flytte rundt på byerne på din liste, skal du holde nede på en by og derefter flytte den op eller ned.

Vejrsymboler

Vejrsymbolerne indikerer forskellige vejrforhold, f.eks. regn eller vind. Her kan du se en liste over vejrsymbolerne og deres betydning.

solopgang
Solopgang

solnedgang
Solnedgang

Klart vejr
Klart vejr

Delvist skyet
Delvist skyet

Varmt
Varmt

Støvet
Støvet

Diset
Diset

Smog
Smog

Tåget
Tåget

Blæsende
Blæsende

Skyet
Skyet

Tordenvejr
Tordenvejr

Byger
Byger

Kraftige byger
Kraftige byger

Støvregn
Støvregn

Hagl/regn og slud
Hagl/regn og slud

Orkan
Orkan

Tornado
Tornado

Sne
Sne

Spredte snebyger
Spredte snebyger

Kraftigt snefald/slud
Kraftigt snefald/slud

snefygning
Snefygning

Minusgrader
Minusgrader

Skyet om natten
Skyet

Klart om natten
Klart vejr