Om appen Vejr og appens symboler på iPhone og iPod touch

Her kan du læse om, hvordan du bruger appen Vejr på din iPhone til at tjekke vejret, der hvor du befinder dig eller i andre byer.

I appen Vejr i iOS kan du tjekke vejret ved at søge efter et bynavn, et postnummer eller en lufthavnskode. Du kan også oprette en liste over byer, som du gerne vil holde øje med, og du kan arrangere byerne i den rækkefølge, du foretrækker.

Sådan bruger du appen Vejr

Tryk på appen for at åbne den. Hvis du vil se vejrforholdene time for time, skal du skubbe fra venstre mod højre under den pågældende dag. Du kan også rulle ned for at se flere detaljer, f.eks. en ugentlig oversigt eller nedbørsprognoser.

Hvis du vil se en anden by, skal du skubbe mod venstre eller trykke på  for at se en liste over byer. Hvis du vil skifte mellem Fahrenheit og Celsius, skal du rulle ned til bunden af listen og trykke på .

Vejrdataene i appen Vejr stammer fra The Weather Channel. Hvis du har problemer med at få nøjagtige vejroplysninger, skal du trykke på symbolet nederst til venstre for at gå direkte til kilden for vejroplysningerne.

Sådan tilføjer, sletter og flytter du rundt på byer

Hvis du vil tilføje en by på din vejrliste, skal du gøre følgende:

1. Tryk på  og derefter på .
  2. Indtast et bynavn, et postnummer eller en lufthavnskode.
  3. Tryk på den by, du gerne vil se.

Hvis du vil slette en by fra din vejrliste, skal du skubbe mod venstre på byen og trykke på Slet. Hvis du vil flytte rundt på byerne på din liste, skal du holde nede på en by og derefter flytte den op eller ned.

Vejrsymboler

Vejrsymbolerne indikerer forskellige vejrforhold, f.eks. regn eller vind. Her kan du se en liste over vejrsymbolerne og deres betydning.

Solopgang

Solnedgang

Klart vejr

Delvist skyet

Varmt

Støvet

Diset

Smog

Tåget

Blæsende

Skyet

Tordenvejr

Byger

Kraftige byger

Støvregn

Hagl/regn og slud

Orkan

Tornado

Sne

Spredte snebyger

Kraftigt snefald/slud

Snefygning

Minusgrader

Skyet

Klart vejr