Brug af Kontrolcenter på Apple Watch

Med blot et enkelt skub med fingeren kan du kontrollere batteri og indstillinger. Du kan også oprette forbindelse til en højttaler, sætte uret på lydløs og meget mere.

Åbn Kontrolcenter

Tryk nederst på urskiven, og hold fingeren der. Vent, indtil Kontrolcenter vises, og skub op. Du kan åbne Kontrolcenter fra alle skærme.

Luk Kontrolcenter

Skub ned fra toppen af urskiven. Eller tryk på Digital Crown.

Kontroller dine indstillinger og batteriet

Du kan hurtigt se, hvilke indstillinger der er slået til og fra, og du kan trykke for at ændre dem.

Knappen Batteri i procent viser 100 %

Du kan kontrollere batteriniveauet eller slå Reservespænding til.

symbol for mobilnetværk

Slå mobilnetværk til eller fra.1

orange knap til Flyfunktion

Slå Flyfunktion til eller fra.

Knappen Lydløs

Slå Lydløs til eller fra.

Måne eller knappen Forstyr ikke

Slå Forstyr ikke til eller fra. Læs mere om Forstyr ikke

Knappen Lås

Lås dit Apple Watch.4

Knappen Undervandslås

Brug Undervandslås for at forhindre uhensigtsmæssige tryk.2

Knappen iPhone

Afspil en lyd, hvis du ikke kan finde din iPhone. Eller hold knappen nede for at tænde lyset.

symbol for lommelygte

Tænd lommelygten. Skub ned for at slukke lommelygten.

Symbol for Forestilling

Slå Forestilling til eller fra. Denne indstilling slår Lydløs til, og skærmen forbliver sort, indtil du trykker på skærmen eller trykker på en knap.3

Kontroller din forbindelse

Øverst i Kontrolcenter kan du se, om dit Apple Watch har oprettet forbindelse til Wi-Fi, mobilnetværk eller din iPhone. Læs mere om, hvordan dit Apple Watch opretter forbindelse til andre netværk og din iPhone.

Brug Forstyr ikke

Med Forstyr ikke undgår du, at opkald og advarsler varsles med lyd eller lys på skærmen. Alarmer og meddelelser om puls vil stadig kunne høres. Når Forstyr ikke er slået til, vises symbolet Måne øverst på skærmen. Når du indstiller Forstyr ikke, kan du vælge en af følgende indstillinger:

• Slået til. Forstyr ikke er slået til, indtil du slår det fra.
  • Til i 1 time. Forstyr ikke slås automatisk fra efter 1 time.
  • Til indtil i aften. Forstyr ikke slås automatisk fra, indtil kl. 19.00.
  • Til indtil jeg tager afsted. Forstyr ikke slås automatisk fra, når du forlader lokaliteten på skærmen.
  • Til indtil begivenhed er slut. Forstyr ikke slås automatisk fra, når du forlader begivenheden på skærmen.

Sådan redigeres Kontrolcenter

1. Tryk nederst på urskiven, og hold finderen der – skub derefter op for at åbne Kontrolcenter.
  2. Rul ned til bunden af skærmen.
  3. Tryk på Rediger for at få knapperne til at vrikke.
  4. Tryk på en knap, og hold fingeren på den, indtil knappen bliver hvid, og træk den derefter til en ny placering.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på OK eller trykke på Digital Crown.

1. Tilgængelig på Apple Watch-modeller med mobilforbindelse.
  2. Kun tilgængelig på Apple Watch Series 2 eller en nyere model. Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) egner sig ikke til svømning. Læs mere om Apple Watch og vandafvisning
  3. På Apple Watch Series 2 eller en nyere model kan du også afbryde vågeblus på dit ur ved at dreje på Digital Crown.
  4. Hvis du har indstillet en kode og slået Registrering af håndled fra, kan du låse dit Apple Watch manuelt ved hjælp af denne indstilling i Kontrolcenter. Hvis du ikke har angivet en adgangskode (eller hvis du har angivet en adgangskode og slået Registrering af håndled til), får du ikke vist denne indstilling.