Brug af Kontrolcenter på Apple Watch

Med blot et enkelt skub med fingeren kan du kontrollere batteri og indstillinger. Du kan også oprette forbindelse til en højttaler, sætte uret på lydløs og meget mere.

Åbn Kontrolcenter

Skub opad fra bunden af urskiven.

Luk Kontrolcenter

Skub nedad fra toppen af urskiven.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger og batteriet

Du kan hurtigt se, hvilke indstillinger der er slået til og fra, og du kan trykke for at ændre dem.

Knappen Batteri i procent viser 100 %

Du kan kontrollere batteriniveauet eller slå Reservespænding til.

symbol for mobilnetværk

Slå mobilnetværk til eller fra.1

orange knap til Flyfunktion

Slå Flyfunktion til eller fra.

Knappen Lydløs

Slå Lydløs til eller fra.

Måne eller knappen Forstyr ikke

Slå Forstyr ikke til eller fra.

Knappen Lås

Lås dit Apple Watch.4

Knappen Undervandslås

Brug Undervandslås for at forhindre uhensigtsmæssige tryk.2

Knappen iPhone

Afspil en lyd, hvis du ikke kan finde din iPhone. Eller hold knappen nede for at tænde lyset.

symbol for lommelygte

Tænd lommelygten. Skub nedad for at slukke lommelygten.

Symbol med teatermasker

Slå Teater eller biograf til eller fra. Denne indstilling slår Lydløs fra, og skærmen forbliver sort, indtil du trykker på en knap.3

Kontroller din forbindelse

Øverst i Kontrolcenter kan du se, om dit Apple Watch har forbindelse til din iPhone. Når der er forbindelse mellem enhederne, vises grønt iPhone-symbol. Når de afbryder forbindelsen, vises et rødt iPhone-symbol eller rødt X. Når dit Apple Watch opretter forbindelse til Wi-Fi, vises et Wi-Fi-symbolNår dit Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) opretter forbindelse til mobilnetværket, vises der grønne prikker.1

Få hjælp til at forbinde dit Apple Watch til din iPhone.

1. Kun tilgængelig på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).
  2. Kun tilgængelig på Apple Watch Series 2 eller en nyere model. Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) egner sig ikke til svømning. Læs om Apple Watch og vandafvisning
  3. På Apple Watch Series 2 eller en nyere model kan du også afbryde vågeblus på dit ur ved at dreje på Digital Crown.
  4. Hvis du har indstillet en kode og slået Registrering af håndled fra, kan du låse dit Apple Watch manuelt ved hjælp af denne indstilling i Kontrolcenter. Hvis du ikke har angivet en adgangskode (eller hvis du har angivet en adgangskode og slået Registrering af håndled til), får du ikke vist denne indstilling.