Symboler for status og andet på Apple Watch

Få mere at vide om de symboler og knapper, som vises øverst på dit Apple Watch og i Kontrolcenter.

Apple Watch viser symbol for opladning øverst på skærmen

Dit Apple Watch lader op.

Apple Watch viser symbolet for lavt batteriniveau øverst på skærmen

Dit batteriniveau er lavt. Læs mere om, hvordan du oplader dit Apple Watch.

Apple Watch viser symbolet Flyfunktion øverst på skærmen

Flyfunktion er slået til. Trådløse funktioner virker ikke, før du slår denne indstilling fra, men du kan stadig bruge andre funktioner.

Apple Watch viser symbolet Forstyr ikke øverst på skærmen

Forstyr ikke er slået til. Du hører ingen lyd og ser intet lys på skærmen ved opkald og meddelelser, før du slår denne indstilling fra. Du kan dog stadig høre alarmer. Hvis du har indstillet en anden type Fokus på din iPhone – f.eks. Fokus til, når du arbejder – vises det pågældende symbol her, når Fokus er aktivt.

Apple Watch viser symbolet for Forestilling øverst på skærmen

Forestilling er slået til. Lydløs er også slået til, og skærmen er mørk, indtil du trykker på skærmen, trykker på en knap eller drejer på Digital Crown. I denne tilstand er skærmen også mørk, selvom du bruger funktionen Altid til. Hvis du vil slå Forestilling fra, skal du åbne Kontrolcenter og trykke på symbolet.

Apple Watch viser Wi-Fi-symbolet øverst på skærmen

Når dit Apple Watch har forbindelse til et Wi-Fi-netværk i stedet for din iPhone, vises symbolet for Wi-Fi  i Kontrolcenter.

Apple Watch viser streger for signalstyrke øverst på skærmen

Dit Apple Watch med GPS + Cellular har forbindelse til et mobilnetværk. Antallet af streger viser signalets styrke.

Apple Watch viser symbolet frakoblet øverst på skærmen

Dit Apple Watch har ikke forbindelse til din iPhone. Flyt dine enheder tættere på hinanden, eller slå Flyfunktion fra.

Apple Watch viser symbolet for mistet mobilforbindelse øverst på skærmen

Dit Apple Watch med GPS + Cellular har mistet forbindelsen til mobilnetværket.

Apple Watch viser symbolet Undervandslås øverst på skærmen

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk.Tryk og hold Digital Crown nede for at slå Undervandslås fra. Læs mere om vandafvisning og dit Apple Watch.

Apple Watch viser det røde priksymbol for notifikation øverst på skærmen

rødt priksymbol på Apple Watch

Symbolet med den røde prik angiver, at du har modtaget en notifikation. Skub nedad på urskiven for at læse den. Læs mere om notifikationer på Apple Watch.

Apple Watch viser lokalitetssymbolet med den blå pil øverst på skærmen

En app på dit Apple Watch har brugt lokalitetstjenester for nylig. Tryk på den blå pil for at finde ud af, hvilken app der anmodede om din lokalitet.

Apple Watch viser det blå låsesymbol øverst på skærmen

Dit Apple Watch er låst. Tryk for at indtaste din adgangskode og låse op.

Apple Watch viser symbolet Søvnfunktion øverst på skærmen

Søvnfunktion er slået til på dit Apple Watch. For at afslutte Søvnfunktion skal du trykke på Digital Crown og holde den nede. For at slå Søvnfunktion fra skal du stryge op til Kontrolcenter og trykke på søvnsymbolet. Hvis du har indstillet en anden type Fokus på din iPhone – f.eks. Fokus til, når du arbejder – vises det pågældende symbol her, når Fokus er aktivt.

Symboler for aktive apps

Dit Apple Watch viser symboler for visse aktive apps, f.eks. Walkie-Talkie  eller Telefon , øverst på urskiven. Tryk på symbolet for at vende tilbage til appen.

Apple Watch viser symbolet Træning øverst på skærmen

Dette vises, når du bruger Træning. Hvis symbolet Træning  stadig vises, når du har afsluttet din træning, skal du genstarte dit ur.

Apple Watch viser symbolet Walkie-Talkie øverst på skærmen

Tryk for at åbne Walkie-Talkie, der gør det muligt at komme i kontakt med venner med det samme.

Apple Watch viser symbolet Afspiller nu øverst på skærmen

I watchOS 8 og tidligere vises symbolet Afspiller nu  øverst på skærmen, når du lytter til lyd på dit Apple Watch. I watchOS 9 og nyere vises dette symbol ikke, men den app, der afspiller lyd, vises øverst på Dock.

Apple Watch, der viser navigationssymbolet øverst på skærmen

Dette symbol vises, når du navigerer med en app fra en anden producent. Hvis navigationssymbolet  stadig vises, når du afslutter navigationen, skal du genstarte uret.

Apple Watch viser mikrofonsymbolet øverst på skærmen

Mikrofonsymbolet  betyder, at din Apple Watch-mikrofon lytter. Symbolet vises, når du taler til Siri, indtaler et memo eller bruger en app, der aktiverer mikrofonen, såsom Håndvask eller Walkie-Talkie.

Apple Watch viser symbolet Energibesparende funktion øverst på skærmen

En gul cirkel  betyder, at dit Apple Watch er i Energibesparende funktion.