Symboler for status og andet på Apple Watch

Se, hvad symbolerne for status øverst på skærmen betyder.

grønt lyn

Dit Apple Watch lader op.

låsesymbol

Dit Apple Watch er låst. Tryk for at indtaste koden.

flysymbol

Flyfunktion er slået til. Trådløse funktioner er slået fra, indtil du slår denne indstilling fra. Du kan stadig bruge andre funktioner på dit ur.

månesymbol

Forstyr ikke er slået til. Du hører ingen lyd og ser intet lys på skærmen ved opkald og meddelelser, før du slår denne indstilling fra. Du kan dog stadig høre alarmer.

Symbol med teatermasker

Biograf eller teater er slået til. Lydløs er slået til, og skærmen er mørk, indtil du trykker på skærmen eller trykker på en knap.1 Du slår indstillingen fra ved at åbne Kontrolcenter og trykke på symbolet.

symbol med rød prik

Du har modtaget en meddelelse. Skub nedad på urskiven for at læse den.

løbesymbol

Dette vises, når du bruger Træning. Hvis du stadig får vist træningssymbolet, når du er færdig med at træne, skal du genstarte dit ur.

Lydsymbol

Tryk på lydsymbolet for at skifte lydudgang mellem parrede Bluetooth-hovedtelefoner, -højttalere og tilbehør.

rødt iPhone-symbol

Dit Apple Watch har ikke forbindelse til din iPhone. Flyt dine enheder tættere på hinanden, eller slå Flyfunktion fra.

Wi-Fi-symbol

Når dit Apple Watch opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk i stedet for din iPhone, vises Wi-Fi-symbolet i Kontrolcenter.

grønne prikker

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) har forbindelse til et mobilnetværk. Antallet af prikker viser signalets styrke.

rødt x

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) har mistet forbindelsen til mobilnetværket.

pil

En app på dit Apple Watch har brugt lokalitetstjenester.

vanddråbesymbol

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk. Drej på Digital Crown for at låse Apple Watch op.

Hvis du prøver at parre dit Apple Watch med din iPhone igen, og appen Apple Watch på din iPhone beder dig om at trykke på infosymbolet, skal du oprette forbindelse mellem dine enheder igen. Manuel parring opretter ikke forbindelse mellem dine enheder igen.

1. På Apple Watch Series 2 eller en nyere model kan du også afbryde vågeblus på dit ur ved at dreje på Digital Crown.
  2. vanddråbesymbol vises kun på Apple Watch Series 2 eller en nyere model. Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) er ikke egnet til svømning. Læs om Apple Watch og vandafvisning.