Symboler for status og andet på Apple Watch

Se, hvad symbolerne for status øverst på skærmen betyder.

grønt lyn

Dit Apple Watch lader op.

flysymbol

Flyfunktion er slået til. Trådløse funktioner er slået fra, indtil du slår denne indstilling fra. Du kan stadig bruge andre funktioner på dit ur. Når du slår Flyfunktion fra på dit ur, vil Flyfunktion stadig være slået til på din iPhone.

månesymbol

Forstyr ikke er slået til. Du hører ingen lyd og ser intet lys på skærmen ved opkald og meddelelser, før du slår denne indstilling fra. Du kan dog stadig høre alarmer.

Symbol for Forestilling

Biograf eller teater er slået til. Lydløs er slået til, og skærmen er mørk, indtil du trykker på skærmen eller trykker på en knap.1 Du slår indstillingen fra ved at åbne Kontrolcenter og trykke på symbolet.

Wi-Fi-symbol

Når dit Apple Watch har forbindelse til et Wi-Fi-netværk i stedet for din iPhone, vises symbolet for Wi-Fi i Kontrolcenter.

symbol med grønne prikker

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) har forbindelse til et mobilnetværk. Antallet af prikker viser signalets styrke.

symbol for afbrydelse af telefonforbindelsen

Dit Apple Watch har ikke forbindelse til din iPhone. Flyt dine enheder tættere på hinanden, eller slå Flyfunktion fra.

rødt x-symbol

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) har mistet forbindelsen til mobilnetværket.

vanddråbesymbol

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk. Drej på Digital Crown for at låse Apple Watch op.

symbol med rød prik

Du har modtaget en meddelelse. Skub nedad på urskiven for at læse den.

Bluetooth-symbol

Tryk på Bluetooth-symbolet for at skifte lydudgang mellem parrede Bluetooth-hovedtelefoner, -højttalere og tilbehør.

Pilesymbol

En app på dit Apple Watch har brugt lokalitetstjenester.

Hængelåssymbol

Dit Apple Watch er låst. Tryk for at indtaste koden.

Symboler for aktive apps

Med watchOS 5 viser dit Apple Watch aktive apps som f.eks. Walkie-Talkie symbol for appen Walkie-Talkie eller Telefon  øverst på urskiven. Tryk på symbolet for at åbne appen. Hvis du f.eks. får en rutevejledning i Kort symbolet for Kort , vises symbolet øverst på skærmen.

Dette vises, når du bruger Træning. Hvis du stadig ser symbolet for Træning, efter du har afsluttet din træning, skal du genstarte dit ur.

Symbolet for Walkie-Talkie

Tryk for at åbne Walkie-Talkie, hvor du straks kan komme i kontakt med dine venner.

Symbolet for Afspiller nu

Mens der afspilles lyd, vises symbolet for Afspiller nu øverst på skærmen.

Hvis du prøver at parre dit Apple Watch med din iPhone igen, og appen Apple Watch på din iPhone beder dig om at trykke på infosymbolet, skal du oprette forbindelse mellem dine enheder igen. Manuel parring opretter ikke forbindelse mellem dine enheder igen.

1. På Apple Watch Series 2 eller en nyere model kan du også afbryde vågeblus på dit ur ved at dreje på Digital Crown.
  2. Vanddråbesymbolet vises kun på Apple Watch Series 2 eller en nyere model. Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) er ikke egnet til svømning. Læs om Apple Watch og vandafvisning.