Symboler for status og andet på Apple Watch

Læs mere om, hvad symbolerne for status øverst på skærmen på dit Apple Watch betyder.

grønt lyn

Dit Apple Watch lader op.

flysymbol

Flyfunktion er slået til. Trådløse funktioner er slået fra, indtil du slår denne indstilling fra. Du kan stadig bruge andre funktioner på dit ur. Når du slår Flyfunktion fra på dit ur, vil Flyfunktion stadig være slået til på din iPhone.

månesymbol

Forstyr ikke er slået til. Du hører ingen lyd og ser intet lys på skærmen ved opkald og meddelelser, før du slår denne indstilling fra. Du kan dog stadig høre alarmer.

Symbol for Forestilling

Forestilling er slået til. Lydløs er også slået til, og skærmen er mørk, indtil du trykker på skærmen, trykker på en knap eller drejer på Digital Crown. I denne tilstand er skærmen også mørk, selvom du bruger funktionen Altid til. Hvis du vil slå Forestilling fra, skal du åbne Kontrolcenter og trykke på symbolet.

Wi-Fi-symbol

Når dit Apple Watch har forbindelse til et Wi-Fi-netværk i stedet for din iPhone, vises symbolet for Wi-Fi  i Kontrolcenter.

symbol med grønne prikker

Dit Apple Watch med GPS + Cellular har forbindelse til et mobilnetværk. Antallet af prikker viser signalets styrke.

Dit Apple Watch har ikke forbindelse til din iPhone. Flyt dine enheder tættere på hinanden, eller slå Flyfunktion fra.

rødt x-symbol

Dit Apple Watch med GPS + Cellular har mistet forbindelsen til mobilnetværket.

vanddråbesymbol

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk. Drej på Digital Crown for at låse Apple Watch op. Vanddråbesymbolet vises kun på Apple Watch Series 2 og nyere modeller og Apple Watch SE. Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generation) er ikke egnede til svømning. Læs om Apple Watch og vandafvisning.

symbol med rød prik

Du har modtaget en notifikation. Skub nedad på urskiven for at læse den.

Bluetooth-symbol

Tryk på knappen Lydudgang  for at skifte lydudgang mellem pardannede Bluetooth-hovedtelefoner, -højttalere og tilbehør.

Pilesymbol

En app på dit Apple Watch har brugt lokalitetstjenester.

Hængelåssymbol

Dit Apple Watch er låst. Tryk for at indtaste koden.

Sengetidssymbol

Søvnfunktion er slået til på dit Apple Watch. Hvis du vil afslutte Søvnfunktion, skal du skubbe op til Kontrolcenter og trykke på symbolet Søvn.

Symboler for aktive apps

Med watchOS 5 og nyere viser dit Apple Watch aktive apps, f.eks. Walkie-Talkie symbol for appen Walkie-Talkie eller Telefon  øverst på urskiven. Tryk på symbolet for at åbne appen. Hvis du f.eks. får en rutevejledning i Kort symbolet for Kort, vises symbolet øverst på skærmen.

Dette vises, når du bruger Træning. Hvis du stadig ser symbolet for Træning , efter du har afsluttet din træning, skal du genstarte dit ur.

Tryk for at åbne Walkie-Talkie, der gør det muligt at komme i kontakt med venner med det samme.

Symbolet for Afspiller nu

Mens der afspilles lyd, vises symbolet for Afspiller nu  øverst på skærmen.

Dette symbol vises, når du navigerer med en app fra en anden producent. Hvis navigationssymbolet  stadig vises, når du har afsluttet din navigering, skal du genstarte dit ur.

I watchOS 7 betyder mikrofonsymbolet , at din Apple Watch-mikrofon lytter. Symbolet vises, når du taler til Siri, indtaler et memo eller bruger en app, der aktiverer mikrofonen, såsom Håndvask eller Walkie-Talkie.

Hvis du prøver at pardanne dit Apple Watch med din iPhone igen, og appen Apple Watch på din iPhone beder dig om at trykke på infoknappen , skal du oprette forbindelse mellem dine enheder igen. Manuel parring opretter ikke forbindelse mellem dine enheder igen.