Brug af Bluetooth-tilbehør med dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan du udfører pardannelse mellem dit Apple Watch og dine Bluetooth-hovedtelefoner, pulsmålere og meget mere.

Sådan udfører du pardannelse med Bluetooth-tilbehør

1. Indstil Bluetooth-tilbehøret til pardannelse ved at følge de instruktioner, der fulgte med tilbehøret.
  2. Tryk på Indstillinger > Bluetooth på dit Apple Watch. Dit Apple Watch søger efter Bluetooth-tilbehør i nærheden.
  3. Vælg Bluetooth-tilbehøret.
  4. Indtast en adgangsnøgle eller pinkode (PIN), hvis du bliver bedt om det.

Sådan ophæver du pardannelse med Bluetooth-tilbehør

1. Tryk på Indstillinger > Bluetooth på dit Apple Watch.
  2. Tryk på Infosymbol ved siden af tilbehøret.
  3. Tryk på Glem enhed.

Tilslut dine AirPods

Når du indstiller dine AirPods med din iPhone, opretter de samtidig forbindelse til både dit Apple Watch og din iPhone, og de afspiller automatisk lyd fra én af enhederne. Læs mere om, hvordan du indstiller AirPods, og hvordan du afspiller musik på dit Apple Watch

Få hjælp

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dit Bluetooth-tilbehør, eller hvis du ikke kan genoprette forbindelsen:

1. Hvis symbolet Fly vises på urskiven, er Flyfunktion slået til. Tryk på Indstillinger > Flyfunktion på dit Apple Watch, og slå funktionen fra.
  2. Sørg for, at tilbehøret er helt opladt og tændt.
  3. Hvis tilbehøret vises i Indstillinger > Bluetooth på dit Apple Watch, men du ikke kan oprette forbindelse, skal du følge ovenstående trin for at ophæve pardannelsen med tilbehøret.
  4. Prøv at gentage pardannelsen.

Kontakt producenten, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til eller bruge Bluetooth-tilbehør med dit Apple Watch.