Om Bluetooth, Wi-Fi og mobilforbindelse på dit Apple Watch

Læs mere om Bluetooth og Wi-Fi til dit Apple Watch, og om hvordan dit ur bruger begge dele. Og hvordan mobilnetværk på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) passer ind.

Kontrolcenter på iPhone X

Du kan udnytte alle funktionerne på dit Apple Watch ved at slå Wi-Fi og Bluetooth til på din pardannede iPhoneÅbn Kontrolcenter på din iPhone, og kontroller derefter, at Wi-Fi  og Bluetooth  er slået til.

Dit Apple Watch bruger Wi-Fi og Bluetooth til at kommunikere med din pardannede iPhone. Hvis du har mobilnetværk, kan dit ur også opretholde forbindelsen via dette netværk. Dit ur skifter selv mellem disse for at vælge den mest strømbesparende forbindelse. Sådan gør du:

• Dit Apple Watch sparer på strømmen ved at bruge Bluetooth, når din iPhone er i nærheden.
  • Hvis Bluetooth ikke er tilgængelig, forsøger dit Apple Watch at bruge Wi-Fi. Dit Apple Watch bruger f.eks. Wi-Fi, hvis din iPhone er uden for Bluetooth-rækkevidde, men der findes et kompatibelt Wi-Fi-netværk.
  • Hvis hverken Bluetooth eller Wi-Fi er tilgængeligt, og du har et mobilabonnement, kan Apple Watch-modeller med mobilforbindelse oprette forbindelse til mobilnetværk.

Sådan opretter du forbindelse til et kompatibelt Wi-Fi-netværk

Dit Apple Watch kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk i følgende tilfælde:

• Hvis din iPhone tidligere har været tilsluttet netværket, mens den var sluttet til dit ur via Bluetooth.
  • Hvis Wi-Fi-netværket er 802.11b/g/n 2,4 GHz.

Dit Apple Watch opretter f.eks. ikke forbindelse til et 5 GHz Wi-Fi-netværk eller til offentlige netværk, der kræver login, abonnement eller profiler. Når dit Apple Watch opretter forbindelse til et kompatibelt Wi-Fi-netværk i stedet for din iPhone-forbindelse, vises et Wi-Fi-symbol i Kontrolcenter.

Sådan vælger du et Wi-Fi-netværk

Slå Wi-Fi til eller fra

1. Tryk nederst på skærmen, og hold inde.
  2. Vent, indtil Kontrolcenter vises, og skub op.
  3. Tryk på Wi-Fi-symbolet. Symbolet bliver mørkere, og din enhed frakobles ethvert netværk, som du er forbundet til.

Det er kun Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular), der kan afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværkene. Når du har frakoblet Wi-Fi, sluttes dit Apple Watch ikke automatisk til det Wi-Fi-netværk, du har koblet fra, indtil du gør et af følgende:

• Du tænder Wi-Fi i Kontrolcenter.
  • Du går eller kører til en ny placering.
  • Klokken er 05.00 lokal tid.
  • Du genstarter enheden.

Sådan bruger du et mobilnetværk

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) kan oprette forbindelse til mobilnetværk. Med en mobilforbindelse kan du foretage opkald og bruge data eller apps, hvis du ikke har din iPhone på dig eller ikke er tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Læs mere om, hvordan du føjer dit Apple Watch til dit mobilabonnement.

Tjek signalstyrken

1. Tryk nederst på skærmen, og hold inde.
  2. Vent, indtil Kontrolcenter vises, og skub op.
  3. Tjek knappen Mobilnetværk.

Kontrolcenter på Apple Watch, der viser fire grønne prikker.

Mobil-knappen lyser grønt, når du har signal. Den grønne prik viser signalstyrken.

Kontrolcenter på Apple Watch, der viser, at du har forbindelse til Wi-Fi.

Knappen Mobilnetværk lyser hvidt, når dit mobilabonnement er aktivt, men dit Apple Watch er forbundet til din iPhone eller Wi-Fi.

Slå mobilnetværk til eller fra

1. Tryk nederst på skærmen, og hold inde.
  2. Vent, indtil Kontrolcenter vises, og skub op.
  3. Tryk på den grønne knap for mobilnetværk, og slå derefter Mobilnetværk fra.

Nogle apps kan ikke opdateres uden forbindelse til din iPhone.

Sådan tjekker du forbindelsen mellem din iPhone og dit Apple Watch

• Tjek urskiven. Hvis du ser et rødt Forbindelse afbrudt-symbol eller et rødt X-symbol på urskiven, er der ingen forbindelse.
  • Tjek Kontrolcenter. Tryk nederst på skærmen, og hold fingeren nede, vent på, at Kontrolcenter vises, og skub derefter op. Hvis du ser et rødt Forbindelse afbrudt-symbol eller et rødt X-symbol, er der ingen forbindelse.
  • Tryk på iPhone-symbolet i Kontrolcenter. Hvis der oprettes forbindelse til dine enheder, lyder der et "ping" fra din iPhone.