Kontrol af batteriet og opladning af Apple Watch

Du kan hurtigt kontrollere batteriniveauet på urskiven, i Kontrolcenter eller i vækkeurstilstand.

Sådan kontrollerer du batteriniveauet

Magnetisk opladerkabel til Apple Watch

Oplad dit Apple Watch

Hvis batteriniveauet er lavt, vises et rødt lyn på Apple Watch-skærmen. Sådan oplader du dit Apple Watch:

1. Sørg for at behandle dit Apple Watch og tilbehør på en sikker måde, og tag altid uret af, før du oplader det.
  2. Slut det magnetiske opladerkabel til Apple Watch eller den magnetiske opladerdock til Apple Watch til USB-strømforsyningen.
  3. Slut derefter strømforsyningen til en stikkontakt. Du kan også slutte opladerkablet til en USB-port.
  4. Placer bagsiden af dit Apple Watch på opladeren. Opladerens magneter skubber dit Apple Watch på plads, og der vises et grønt lyn på urskiven.
  5. Vent på, at Apple Watch oplades. Under opladning aktiveres Vækkeur på dit Apple Watch.

Få hjælp, hvis dit Apple Watch ikke kan oplades

Brug reservespænding

Reservespænding gør det muligt at se klokkeslættet på dit Apple Watch, alt imens du sparer på batteriet. Når Apple Watch anvender Reservespænding, skal du trykke på sideknappen for at se det aktuelle klokkeslæt. Når Apple Watch anvender reservespændingen, kan uret og iPhone ikke kommunikere, og der er ikke adgang til andre urfunktioner.

Slå Reservespænding til

Hvis batteriniveauet falder til 10 procent, får du en besked fra dit Apple Watch, der spørger, om du vil bruge Reservespænding. Når batteriniveauet er ved at være for lavt, skifter uret automatisk til Reservespænding, og der vises et rødt lyn ud for klokkeslættet. Læs mere om, hvordan du maksimerer batteritiden og batterilevetiden

Sådan slår du Reservespænding til:

1. Skub opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk på batteriprocenten.
  3. Skub til højre på mærket Reservespænding, og tryk derefter på Fortsæt.

Slå Reservespænding fra

Sådan slår du Reservespænding fra:

1. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.
  2. Vent, indtil Apple Watch genstarter. Apple Watch skal muligvis oplades først.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oplade dit Apple Watch