Kontroller batteriet, og oplad dit Apple Watch

Du kan hurtigt kontrollere batteriniveauet på urskiven og i Kontrolcenter, eller når funktionen Vækkeur er aktiv.

Kontroller batteriniveauet

Du kan kontrollere batteriniveauet for dit Apple Watch flere steder:

Se opladningsoplysninger i watchOS 7

I watchOS 7 skal du åbne appen Indstillinger og derefter trykke på Batteri. Du får vist dit aktuelle batteriniveau sammen med en detaljeret opladningsgraf.

Magnetisk opladerkabel til Apple Watch

Oplad dit Apple Watch

Hvis batteriniveauet er lavt, vises symbolet for lavt batteriniveau  på skærmen på dit Apple Watch. Sådan oplader du dit Apple Watch:

1. Sørg for at behandle dit Apple Watch og tilbehør på en sikker måde, og tag altid uret af, før du oplader det.
  2. Slut det magnetiske opladerkabel til Apple Watch eller den magnetiske opladerdock til Apple Watch til en USB-strømforsyning.
  3. Slut derefter strømforsyningen til en stikkontakt. Du kan også slutte opladerkablet til en USB-port.
  4. Placer bagsiden af dit Apple Watch på opladeren. Opladerens magneter skubber dit Apple Watch på plads, og du ser opladningssymbolet  på urskiven.
  5. Vent på, at Apple Watch oplades. Under opladning aktiveres funktionen Vækkeur på dit Apple Watch.

Optimeret batteriopladning

Med watchOS 7 kan dit Apple Watch lære af dine daglige opladningsvaner og forbedre batteriets levetid. Læs mere om Optimeret batteriopladning på dit Apple Watch.

Brug reservespænding

Reservespænding gør det muligt at se klokkeslættet på dit Apple Watch, imens du sparer på batterilevetiden. Når Apple Watch anvender Reservespænding, skal du trykke på sideknappen for at se det aktuelle klokkeslæt. Når Apple Watch anvender Reservespænding, kan uret og iPhone ikke kommunikere, og der er ikke adgang til andre urfunktioner.

Slå Reservespænding til

Hvis batteriniveauet falder til 10 procent, får du en besked fra dit Apple Watch, der spørger, om du vil bruge Reservespænding. Når batteriniveauet er ved at være for lavt, skifter uret automatisk til Reservespænding, og symbolet for lavt batteriniveau  vises ud for klokkeslættet. Læs mere om, hvordan du  maksimerer batteritiden og batterilevetiden

Sådan slår du Reservespænding til:

1. Skub opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter.
  2. Tryk på batteriprocenten.
  3. Træk i mærket Reservespænding, og tryk derefter på Fortsæt.

Slå Reservespænding fra

1. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.
  2. Vent, indtil Apple Watch genstarter. Apple Watch skal muligvis oplades først.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oplade dit Apple Watch