Brug af Walkie-Talkie på dit Apple Watch

Hvad enten du er ude at shoppe eller prøver at finde nogen i en menneskemængde, kan du bruge appen Walkie-Talkie til at kontakte vedkommende med et enkelt tryk. Tilføj venner, og styr så, hvornår du vil tale.

Samtale med Joe Mazzanti med appen Walkie-Talkie

Symbolet for Walkie-Talkie

Hvis du vil bruge Walkie-Talkie, skal både du og din ven have Apple Watch Series 1 eller en nyere model med watchOS 5. I skal også begge to indstille appen FaceTime på jeres iPhone og kunne foretage og modtage FaceTime-samtaler. Appen Walkie-Talkie er ikke tilgængelig i alle lande og områder

Venner i appen Walkie-Talkie

Sådan tilføjer du venner

1. Åbn appen Walkie-Talkie på Apple Watch.
  2. Tryk på plussymbolet, og vælg derefter en kontaktperson.
  3. Vent på, at din ven accepterer invitationen. Kontaktkortet forbliver gråt og er markeret som "invited" (inviteret), indtil din ven accepterer. Når han/hun har accepteret, kan I tale sammen øjeblikkeligt, og vedkommendes kontaktkort bliver gult.

Hvis du vil fjerne en ven, skal du åbne appen Walkie-Talkie, skubbe til venstre på vennen og så trykke på symbolet for Slet. Alternativt kan du åbne appen Apple Watch på iPhone, trykke på Walkie-Talkie > Rediger, trykke på minussymbolet, og så trykke på Fjern.

Få hjælp, hvis du ikke kan føje en ven til Walkie-Talkie

Invitation til at tale fra Erin Steed

Sådan accepterer du en invitation

1. Tryk øverst på urskiven, og hold nede, og skub derefter nedad for at åbne Meddelelsescenter.
  2. Se efter en meddelelse fra Walkie-Talkie, og tryk på den.
  3. Tryk på Tillad altid.
  4. Hvis du ikke kan finde invitationen, skal du kontrollere, at Forstyr ikke er slået fra. Tryk nederst på urskiven, og hold nede, og skub derefter opad for at åbne Kontrolcenter. Hvis Forstyr ikke er slået til, skal du trykke på symbolet for Forstyr ikke

Sådan starter du en samtale

1. Åbn appen Walkie-Talkie på Apple Watch.
  2. Tryk på en ven.
  3. Tryk på samtaleknappen, hold den nede, og sig noget. Hvis du ser opretter forbindelse på skærmen, skal du vente på, at Walkie-Talkie opretter forbindelse. Når Walkie-Talkie har oprettet forbindelse, kan din ven høre din stemme og tale med dig med det samme.

Så længe din ven har sit Apple Watch på, giver Walkie-Talkie ham eller hende besked om, at du gerne vil tale.

Sådan taler du via Walkie-Talkie

1. Tryk på samtaleknappen, hold den nede, og sig noget.
  2. Giv slip, når du er færdig. Din ven hører med det samme, hvad du har sagt.

Du kan skrue op og ned for lyden med Digital Crown.

Tilgængelighed slået fra i Walkie-Talkie

Sådan slår du Walkie-Talkie til eller fra

1. Åbn appen Walkie-Talkie.
  2. Slå Tilgængelig til eller fra. Hvis der er en, der forsøger at kontakte dig, når du ikke er tilgængelig, får du vist en besked, der spørger, om du vil tale.

Hvis du slår Lydløs til, kan du stadig høre lyde og din vens stemme. Hvis du slår Forestilling eller Forstyr ikke til, bliver du automatisk gjort utilgængelig og kan ikke føre en samtale via Walkie-Talkie.

Få hjælp

Hvis din iPhone ikke er i nærheden, kan du bruge Walkie-Talkie sammen med en mobil- eller Wi-Fi-forbindelse. Læs mere om, hvordan du bruger dit Apple Watch, når din iPhone ikke er i nærheden.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du finde dit problem nedenfor.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se appen Walkie-Talkie

1. Download appen FaceTime på din iPhone. Åbn App Store på din iPhone, søg efter FaceTime, og tryk derefter på symbolet for Download.
  2. Sørg for, at FaceTime er slået til. Åbn appen Indstillinger, tryk på FaceTime, og slå FaceTime til.
  3. Åbn appen FaceTime. Du kan kontrollere, at FaceTime er indstillet korrekt, ved at forsøge at foretage et opkald.
  4. Genstart dit Apple Watch.
  5. Genstart din iPhone.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Hvis du har problemer med at sende og modtage invitationer

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone, og tryk på FaceTime. Sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id. Under Du kan kontaktes via FaceTime på skal du kontrollere, at din e-mailadresse er markeret.
  2. Genstart dit Apple Watch.
  3. Genstart din iPhone.
  4. Prøv at sende invitationen igen. Åbn appen Walkie-Talkie på dit Apple Watch, skub til venstre på kontakten, og tryk derefter på symbolet Slet. Tryk på plussymbolet, og vælg derefter den samme kontakt.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du har opdateret watchOS–5 og prøvet trinnene ovenfor, men stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.