Brug Skoletid på Apple Watch

Indstil grænser, der er baseret på tidsplaner, på et barns Apple Watch med Skoletid, eller brug dit eget ur, når du vil fokusere.

Du skal bruge følgende

Hvis du vil bruge tidsplaner i Skoletid på et barns Apple Watch, skal du først indstille Apple Watch med Indstil familie. Dette kræver et Apple Watch Series 4 eller nyere med mobildata* eller Apple Watch SE med mobildata og med watchOS 7 eller nyere. Du skal også have en iPhone 6s eller nyere med iOS 14 eller nyere til den første konfigurering af uret.

Hvis du vil bruge Skoletid på dit eget Apple Watch, skal du have watchOS 7 eller nyere.

Sådan indstiller du en tidsplan i Skoletid

1. Åbn appen Watch på iPhone. Tryk på Alle ure, og tryk derefter på dit barns ur.
  2. Tryk på OK, og tryk derefter på Skoletid.
  3. Slå Skoletid til, og tryk derefter på Rediger tidsplan.
  4. Vælg de dage og tidspunkter, hvor du ønsker, at Skoletid skal være aktiv.
  5. Tryk på Tilføj tidspunkt, hvis du vil indstille mere end én tidsplan for en dag. Du kan f.eks. indstille én tidsplan for formiddagsfag og en anden for eftermiddagsfag.

Hvis du vil ændre tidsplanen i Skoletid, skal du åbne appen Watch på din iPhone og trykke på infoknappen  ud for det administrerede ur. Tryk på Skoletid, og tryk derefter på Rediger tidsplan.

Slut Skoletid midlertidigt

Dit barn kan slutte Skoletid midlertidigt, hvis barnet f.eks. vil tjekke sine beskeder. Slut Skoletid ved at dreje Digital Crown, og tryk derefter på Slut for at bekræfte.

Hvis en tidsplan i Skoletid er aktiv, vendes der automatisk tilbage til Skoletid-tilstand.

Se rapporter i Skoletid

Start- og sluttiderne for hver gang, Skoletid midlertidig sluttes, rapporteres i appen Watch på din iPhone. Du kan se, hvordan Skoletid blev sluttet, ved at åbne appen Watch, trykke på Alle ure, trykke på dit barns Apple Watch og derefter trykke på Skoletid.

Rapporten vises også på dit barns Apple Watch. Hvis du vil se den, skal du åbne appen Indstillinger på deres ur og derefter trykke på Skoletid.

Fokuser med Skoletid på dit Apple Watch

Du kan bruge Skoletid på dit eget ur, hver gang du vil fokusere. Du kan bruge Skoletid som et alternativ til Forstyr ikke eller Forestilling, når du vil gøre notifikationer lydløse, og nemt tjekke tiden med færre visuelt forstyrrende elementer.

Først skal du tilføje knappen Skoletid i Kontrolcenter:

1. Tryk nederst på Apple Watch-skærmen, og hold nede – skub derefter op for at åbne Kontrolcenter.
  2. Rul ned til bunden, og tryk derefter på Rediger.
  3. Tryk på knappen Tilføj  på knappen Skoletid , og tryk derefter på OK.

I Kontrolcenter kan du nu trykke på knappen Skoletid for at slå det til. Slut ved at dreje Digital Crown, og tryk derefter på Slut for at bekræfte.