Sådan bruger du Undervandslås og fjerner vand fra dit Apple Watch

Slå Undervandslås til, når du bærer dit Apple Watch i vand. Når du er færdig, skal du dreje Digital Crown for at fjerne vand fra urets højttaler. Sådan gør du.

Når Undervandslås er slået til, reagerer dit Apple Watch Series 2 eller en nyere model ikke på berøring på skærmen. Dette forhindrer utilsigtet input, mens du er i vand. Når du slår Undervandslås fra, skal alt det vand, der er tilbage i urets højttaler, fjernes.

Sådan slår du Undervandslås til

1. Tryk nederst på skærmen, og hold fingeren nede, mens urskiven eller en app vises. Vent på, at Kontrolcenter vises, og stryg derefter opad. Du kan åbne Kontrolcenter fra alle skærme.
  2. Tryk på knappen for Undervandslås . Symbolet for Undervandslås  vises øverst på urskiven.

Undervandslås slås også automatisk til, når du starter en vandbaseret træning, f.eks. svømning eller surfing.

Sådan slår du Undervandslås fra og fjerner vand

Drej Digital Crown på siden af dit Apple Watch, indtil skærmen viser Låst op. Du kan dreje Digital Crown i begge retninger.

En række toner afspilles for at fjerne det vand, der sidder tilbage i højttaleren, og derefter kan du bruge skærmen som sædvanligt.