Sådan bruger du Undervandslås og fjerner vand fra dit Apple Watch

Slå Undervandslås til for at undgå utilsigtede tryk på skærmen, når du har dit Apple Watch på i vand. Når du kommer op af vandet, skal du trykke og holde på Digital Crown for at fjerne vand fra urets højttaler. Sådan gør du.

Når Undervandslås er slået til, reagerer dit Apple Watch ikke på berøring på skærmen. Dette forhindrer utilsigtet input, mens du er i vand. Når du slår Undervandslås fra, skal alt det vand, der er tilbage i urets højttaler, fjernes.

Sådan slår du Undervandslås til

1. For at åbne Kontrolcenter skal du trykke på sideknappen (i watchOS 9 eller en tidligere version skal du trykke og holde på bunden af​ skærmen og derefter stryge opad). Du kan åbne Kontrolcenter fra alle skærme.

2. Tryk på knappen UndervandslåsNo alt supplied for Image. Symbolet for UndervandslåsNo alt supplied for Image vises øverst på urskiven.

Symbolet for Undervandslås på Apple Watch-skærm

Undervandslås slås også automatisk til, når du starter en vandbaseret træning, f.eks. svømning Den slås også automatisk til, når du påbegynder et dyk med dit Apple Watch Ultra.

Tryk to gange er ikke tilgængeligt, når Undervandslås er slået til.

Sådan slår du Undervandslås fra og fjerner vand

Med Undervandslås slået til, skal du trykke på og holde* Digital Crown inde på siden af​dit Apple Watch, indtil der står Låst op på skærmen. En række toner afspilles for at fjerne det vand, der sidder tilbage i højttaleren, og derefter kan du bruge skærmen som sædvanligt.

Meddelelse på Apple Watch-skærm om, at du skal slå Undervandslås fra

* Hvis dit Apple Watch har watchOS 8 eller en tidligere version, skal du dreje Digital Crown i stedet for at trykke på den.