Klargøring af Apple-enheder til service

Vælg din enhed for at læse mere om, hvordan du gør din Apple-enhed klar til service.

Send dine AirPods eller AirPods Pro tilbage til Apple

Læs mere om, hvordan du sender dine AirPods eller AirPods Pro til Apple fra dit specifikke land eller område.

Sådan sender du en af dine AirPods eller AirPods Pro tilbage til Apple

USA eller Canada

Europa

Asien og Stillehavsområdet

Sådan sender du både AirPods eller AirPods Pro tilbage til Apple

USA eller Canada

Europa

Asien og Stillehavsområdet

Service og reparation

Vælg din enhed for at få mere at vide om service- og reparationsmuligheder:

© 2023 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPhone, AirPods og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.