MacBook Air (M2, 2022) Topkabinet med tastatur

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Vigtigt

Kølepladen kan ikke genbruges. En ny køleplade er inkluderet med et nyt topkabinet.

Fjernelse

1. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte flex-kablet til interposer-boardet ud af stikket på interposer-boardet.

2. Fjern flex-kablet til interposer-kortet fra topkabinettet, og gem det til genmontering.

3. Brug den blå momentnøgle og 2IP-bitten til at fjerne skruen til Touch ID-kortet. Gem skruen til genmontering.

• Bemærk: Topkabinettet indeholder fire ikke-aftagelige dele.

• Tastatur og flex-kabel til tastatur

• Flex-kabel til tastaturets baggrundslys

• Mikrofon og flex-kabel til mikrofon

• Interposer-board

Genmontering

1. Brug den blå momentnøgle og 2IP-bitten til delvist at installere skruen til Touch ID-kortet i topkabinettet.

• Vigtigt: Spænd ikke låseskruen til Touch ID-kortet.

2. Pres enden af flex-kablet til ​​interposer-kortet fast til stikket på interposer-kortet.

3. Geninstaller batteriet.

4. Geninstaller Touch ID-kortet.

5. Geninstaller skærmen.

6. Geninstaller bundkortet.

7. Geninstaller lydkortet.

8. Installer en ny køleplade.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: