Bundkort til MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• Antenneværktøj

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Torx T5-bit

Forsigtig

• Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

• Hvis du installerer et nyt bundkort, skal du også installere et nyt Touch ID-kort.

Vigtigt

Kølepladen kan ikke genbruges. En ny køleplade er inkluderet med et nyt bundkort.

Fjernelse

1. Brug den sorte pind til at løfte enderne af de ni flexkabler (1-9) ud af stikkene.

2. Brug den sorte pind til at løfte enderne af de to coax-kabler til antennen ud af stikkene (10).

3. Indsæt Torx T5-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Brug derefter den justerbare momentnøgle og Torx T5-bitten til at fjerne følgende fem T5-skruer fra bundkortet:

• En T5-skrue (923-07297) (1)

• En T5 skrue (923-07284) (2)

• To T5-skruer (923-07283) (3)

• En T5 skrue (923-07282) (4)

4. Brug den flade ende af den sorte pind til at vippe bundkortet op fra det nederste højre hjørne (1). Løft derefter bundkortet mod dig selv for at fjerne det fra topkabinettet (2). Brug den sorte pind til at flytte kablerne til side, når du fjerner bundkortet (3).

Genmontering

1. Hold bundkortet i kanterne. Vip kanten af bundkortet tættest på skærmhængslerne ned (1). Vip derefter den nederste del af bundkortet ind i topkabinettet.

•  Forsigtig: Sørg for, at der ikke er nogen kabler fanget under bundkortet (2).

• Vigtigt: Kontroller, at skruehullerne i bundkortet flugter med skruehullerne i topkabinettet (3).

2. Indsæt Torx T5-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Indstil momentværdien til 10 Ncm.

3. Brug den justerbare momentnøgle og Torx T5-bitten til at geninstallere en T5-skrue (923-07297) (1) i bundkortet.

4. Hold Torx T5-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Indstil momentværdien til 14,5 Ncm.

5. Brug den justerbare momentnøgle og Torx T5-bitten til at geninstallere følgende fire T5-skruer i bundkortet:

• En T5 skrue (923-07284) (2)

• To T5-skruer (923-07283) (3)

• En T5 skrue (923-07282) (4)

6. Brug den sorte pind eller en ESD-sikret pincet til at placere enderne af de to coax-kabler over stikkene. Brug derefter den stumpe ende af antenneværktøjet til at trykke enderne af de to coax-kabler fast til stikkene.

7. Pres enderne af de ni flex-kabler (1-9) til stikkene.

•  Forsigtig: Tilslut ikke batteriets flexkabel (10), da du kan beskadige bundkortet.

8. Hvis du har installeret et nyt bundkort, skal du installere et nyt Touch ID-kort.

9. Installer en ny køleplade.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.