Bundkabinet til MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Værktøj

• Justeringsværktøj til batteriets flex-kabel

• Battericover

• Skærefaste handsker

• Nylonværktøj (sort pind) (2)

• Pentalobe-skruetrækker

• Sugekop

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx T3-bit

Fjernelse

1. Placer computeren på en ren, flad overflade med bunden opad.

2. Brug pentalobe-skruetrækkeren til at fjerne de to pentalobe-skruer (1) fra de bagerste hjørner af bundkabinettet.

• Bemærk: Skruens farve passer specifikt til din model.

• Midnat (923-07544)

• Sølv (923-07262)

• Space gray (923-07261)

• Stjerneskær (923-07262)

3. Brug pentalobe-skruetrækkeren til at fjerne de to pentalobe-skruer (2) fra de forreste hjørner af bundkabinettet.

• Bemærk: Skruens farve passer specifikt til din model.

• Midnat (923-07543)

• Sølv (923-07542)

• Space gray (923-07260)

• Stjerneskær (923-07542)

4. Bemærk placeringen af de fire indvendige klips, der fastgør bundkabinettet til topkabinettet.

5. Placer højre kant af sugekoppen ud for venstre kant af rillen i topkabinettet som vist. Tryk på sugekoppen for at fastgøre den i nærheden af bundkabinettets forreste kant.

6. Hiv op i håndtaget på sugekoppen, indtil du mærker, at de to indvendige klips på den forreste kant frigøres.

7. Løft kanten af sugekoppen op for at frigøre den.

8. Placer venstre kant af sugekoppen ud for højre kant af rillen i topkabinettet. Tryk på sugekoppen for at fastgøre den i nærheden af bundkabinettets forreste kant.

9. Hiv op i håndtaget på sugekoppen, indtil du mærker, at de to indvendige klips på den forreste kant frigøres. Klem derefter kanterne af sugekoppen sammen for at frigøre den.

10. Tryk på sugekoppen for at fastgøre den til venstre side af bundkabinettet.

11. Hiv op i håndtaget på sugekoppen, indtil du mærker, at den indvendige klips til venstre frigøres. Klem derefter kanterne af sugekoppen sammen for at frigøre den.

12. Tryk på sugekoppen for at fastgøre den til højre side af bundkabinettet.

13. Hiv op i håndtaget på sugekoppen, indtil du mærker, at de to indvendige klips til højre frigøres. Klem derefter kanterne af sugekoppen sammen for at frigøre den.

14. Tag de skærefaste handsker på.

15. Løft bundkabinettet lidt op for at skabe en smal åbning mellem bund- og topkabinettet på den side, der vender mod dig. Træk derefter bundkabinettet op for at fjerne det fra topkabinettet. Læg det med siden opad på en ren, flad overflade.

•  Advarsel: Løft ikke bundkabinettet mere end 10 mm.

• Vigtigt: Hvis du udskifter bundkabinettet:

• Behold det eksisterende bundkabinet, indtil reparationen er færdig.

• Brug en tusch til at skrive computerens serienummer på indersiden af det nye bundkabinet.

• Hvis du kun udskifter bundkabinettet, skal du fortsætte til genmonteringstrin 7.

16. Tag handskerne af.

17. Sæt battericoveret på batteriet. Tryk derefter de sorte tapper fast på klipsene på topkabinettet, indtil du mærker et klik.

18. Sæt Torx T3-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at fjerne de to T3-skruer (923-07277) fra inddækningsstikket til batteriet.

19. Fjern inddækningstikket til batteriet, og gem det til genmontering.

20. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne polyesterfilmen fra enden af batteriets flexkabel.

21. Tag fat i tappen på polyesterfilmen, og løft enden af batteriets flexkabel ud af stikket.

Genmontering

1. Placer stifterne på justeringsværktøjet til batteriets flexkabel ud for skruehullerne som vist (1).

2. Sænk justeringsværktøjet til batteriets flex-kabel ned på kølepladen som vist (2).

3. Tryk enden af flex-kablet fast til stikket (3).

• Bemærk: Sørg for, at polyesterfilmen er klæbet fast på enden af batteriets flexkabel.

4. Fjern justeringsværktøjet til batteriets flex-kabel.

5. Placer inddækningsstikket til batteriet over enden af batteriets flex-kabel.

6. Sæt Torx T3-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at geninstallere de to T3-skruer (923-07277) i inddækningsstikket til batteriet.

7. Drej computeren, så skærmhængslerne er tættest på dig.

8. Tag de skærefaste handsker på.

9. Placer bundkabinettet over topkabinettet, og tilpas skruehullerne tæt på coveret til skærmhængslet (1). Tryk bundkabinettet ned, mens du skubber det mod dig selv, så bundkabinettets to beslag sættes på de to indvendige skruer som vist (2).

10. Vigtigt: Sørg for, at bundkabinettet holdes ca. 10 mm over topkabinettet for at minimere ridser (3).

11. Brug pentalobe-skruetrækkeren til delvist at genmontere pentalobe-skruen i det bagerste hjørne af bundkabinettet.

• Bemærk: Brug den korrekte skruefarve til din model.

• Midnat (923-07544)

• Sølv (923-07262)

• Space gray (923-07261)

• Stjerneskær (923-07262)

12. Tryk bundkabinettet ned, mens du trækker det hen mod dig, så de sidste to beslag hægtes på de to indvendige skruer.

13. Tryk bundkabinet ned, så det hægtes på de fire indvendige klips i topkabinettet.

14. Brug pentalobe-skruetrækkeren til delvist at genmontere de resterende tre pentalobe-skruer i bundkabinettet i den viste rækkefølge.

• Bemærk: Brug den korrekte skruefarve til din model.

• Midnat (923-07544)

• Sølv (923-07262)

• Space gray (923-07261)

• Stjerneskær (923-07262)

15. Brug pentalobe-skruetrækkeren til at genmontere de fire pentalobe-skruer helt i bundkabinettet.

Forsigtig

• Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

• Systemkonfiguration er påkrævet, hvis du har installeret en ny skærm, en vinkelsensor til låg, et bundkort, højttalere eller et Touch ID-kort.

• Hvis du udskiftede bundkortet, starter computeren i Diagnosticeringstilstand, indtil du fuldfører systemkonfigurationen.

• Hvis du udskiftede Touch ID-kortet, vil det kun fungere som en afbryderknap, indtil du fuldfører systemkonfigurationen.

• Hvis du har udskiftet lågets vinkelsensor, skal du lukke skærmen i 20 sekunder, når du bliver bedt om det, under systemkonfigurationsprocessen. Hvis skærmen ikke er helt lukket under processen, skal du installere en ny vinkelsensor til låget.