Touch ID-kort til MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Kapton-tape

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet 44 mm Torx Plus 2IP-bit

• Halvmåneformet Torx T3-bit

• Torx T3-skruetrækker

• Justeringssæt til Touch ID

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

Vigtigt

Kølepladen må ikke genbruges. Monter en ny køleplade.

Fjernelse

1. Åbn skærmen, og stil computeren om på siden.

2. Tryk på Touch ID-knappen. Under genmontering skal du sikre dig, at den føles på samme måde, når du trykker på den.

3. Luk skærmen, og læg computeren med skærmsiden nedad.

4. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne T3-skruen (923-07277) fra inddækningsstikket til Touch ID-kortet.

5. Fjern inddækningsstikket til Touch ID-kortet, og gem det til genmontering.

6. Brug den sorte pind til at løfte enden af Touch ID-kortets flex-kabel ud af stikket (1).

7. Brug den flade ende af den sorte pind til forsigtigt at trække Touch ID-kortets flexkabel ud af topkabinettet (2).

8. Indsæt 2IP-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og 2IP-bitten til at skrue den midterste skrue delvist af med en omgang.

9. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de fire T3-skruer (923-07546) (1) fra hjørnerne på Touch ID-kortet.

10. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de to midterste T3-skruer (923-07293) (2) fra Touch ID-kortet.

11. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Touch ID-kortets fleksible inddækning. Gem den til genmontering.

• Vigtigt: Bemærk, hvordan Touch ID-kortets fleksible inddækning sidder, så du kan montere den igen.

12. Åbn skærmen, og stil computeren på siden.

13. Støt Touch ID-kortet, mens du fører Touch ID-kortets flex-kabel gennem åbningen som vist. Fjern Touch ID-kortet fra tastatursiden af topkabinettet.

Genmontering

1. Stil computeren på siden med skærmen stadig åben.

2. Anbring to Y-formede justeringsværktøjer i Touch ID-kortets åbning i topkabinettet som vist. Fastgør de Y-formede værktøjer i kanten af hjørnerne med Kapton-tape.

3. Før Touch ID-kortets flex-kabel gennem åbningen i topkabinettet. Placer derefter Touch ID-kortet i åbningen i topkabinettet.

• Bemærk: Hvis du geninstallerer et nyt Touch ID-kort, skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra glasoverfladen og Touch ID-kortets flexkabel.

4. Luk skærmen. Sørg for, at Touch ID-knappen holdes på plads af de Y-formede værktøjer, når du lukker skærmen. Placer derefter computeren med skærmsiden nedad.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at placere Touch ID-kortets fleksible inddækning som vist.

6. Sæt Torx T3-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til delvist at geninstallere den nederste venstre T3-skrue (923-07546) (1) i Touch ID-kortet.

7. Lad Torx T3-bitten sidde i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at geninstallere den øverste højre T3-skrue (923-07546) (2). Skru derefter den nederste venstre T3-skrue helt i igen.

8. Lad Torx T3-bitten sidde i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at geninstallere de nederste højre og øverste venstre T3-skruer (923-07546) (3, 4) i den viste rækkefølge.

9. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de to midterste T3-skruer (923-07293) (5, 6) i den viste rækkefølge.

10. Åbn skærmen, og stil computeren på siden.

11. Fjern Kapton-tapen og de Y-formede justeringsværktøjer.

12. Indsæt 2IP-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og 2IP-bitten til at stramme eller løsne skruen, mens du trykker på Touch ID-knappen. Sørg for, at den føles på samme måde, som den gjorde, før du fjernede den.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID-knappen føles for stiv eller ikke bevæger sig, er skruen blevet overspændt. Brug den blå momentnøgle og 2IP-bitten til at løsne skruen.

• Hvis Touch ID-knappen kan trykkes ned, men ikke klikker, er skruen blevet geninstalleret for løst. Brug den blå momentnøgle og 2IP-bitten til at stramme skruen.

13. Luk skærmen, og placer computeren med skærmsiden nedad.

14. Tryk enden af Touch ID-kortets flexkabel fast til stikket (1).

15. Brug den sorte pind til at fastgøre Touch ID-kortets flexkabel til topkabinettet (2).

16. Placer Touch ID-kortets inddækningsstik.

17. Sæt Torx T3-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at geninstallere T3-skruen (923-07277) i Touch ID-kortets inddækningsstik.

18. Monter en ny køleplade.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.