Covers til skærmhængsel til MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• Løftestang til taster

• Klæbestrimler (1x0,5)

• Torx Plus 3IP 25 mm bit

Fjernelse

1. Sæt 3IP-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Brug derefter den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne 3IP-skruen (923-07287) fra coveret til det højre skærmhængsel.

2. Pil den matterede foring fra den ene side af 1x0,5-klæbestrimlen. Hold den lille ende af løftestangen til tasten nede på klæbemidlet, og tryk i 10 sekunder.

3. Løft stangen til tasten og klæbemidlet for at adskille dem fra den hvide foring.

4. Sæt den lille ende af løftestangen og klæbemidlet fast på coveret til det højre skærmhængsel med et let tryk. Lad løftestangen til tasten sidde på coveret til skærmhængsel i 5 sekunder for at aktivere klæbemidlet.

5. Løft tasten for at fjerne coveret til det højre skærmhængsel fra topkabinettet.

6. Lad 3IP-bitten sidde i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Brug derefter den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne 3IP-skruen (923-07287) fra venstre cover til skærmhængsel.

7. Hold den lille ende af løftestangen til tasten nede på 1x0,5-klæbestrimlen, og tryk i 10 sekunder.

8. Løft stangen til tasten og klæbemidlet for at adskille dem fra den hvide foring.

9. Sæt den lille ende af løftestangen og klæbemidlet fast på coveret til det venstre skærmhængsel med et let tryk. Lad løftestangen til tasten sidde på coveret til skærmhængsel i 5 sekunder for at aktivere klæbemidlet.

10. Løft stangen til tasten for at fjerne det venstre cover til skærmhængsel fra topkabinettet.

Genmontering

1. Placer det højre cover til skærmhængsel i topkabinettet.

2. Sæt 3IP-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Indstil momentværdien til 10 Ncm.

3. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere 3IP-skruen (923-07287) i coveret til det højre skærmhængsel.

4. Placer det venstre cover til skærmhængsel i topkabinettet.

5. Lad 3IP-bitten sidde i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Indstil momentværdien til 10 Ncm.

6. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere 3IP-skruen (923-07287) i det venstre cover til skærmhængsel.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: