Skærm til MacBook Air (M2, 2022)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (0,3-1,2 Nm)

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx Plus 3IP 25 mm bit

• Torx Plus 8IP 25 mm bit

• Halvmåneformet Torx T3-bit

Forsigtig

• Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

• Hvis du monterer en ny skærm, skal du også montere en ny vinkelsensor til låget.

Fjernelse

1. Åbn skærmen. Placer derefter computeren på kanten af bordet med skærmen hængende ned.

2. Sæt 3IP-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Brug derefter den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-07285) fra inddækningsstikket til skærmens flex-kabler (1).

3. Brug den sorte pind til at løfte enderne af flex-kablerne til skærm og kamera ud af stikkene (2).

4. Sæt Torx T3-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at fjerne de to T3-skruer (923-07277) fra vinkelsensoren/inddækningsstikket til lydkortet.

5. Fjern vinkelsensoren til låg/inddækningsstikket til lydkortet, og gem delen til genmontering.

6. Løft enden af vinkelsensorens flex-kabel ud af stikket (1).

7. Løsn klæbemidlet, og fjern vinkelsensorens flex-kabel fra lydkortet (2).

8. Indsæt 8IP-bitten i den justerbare 0,3-1,2 Nm momentnøgle. Brug derefter den justerbare momentnøgle og 8IP-bitten til at fjerne de seks 8IP-skruer (923-07286) fra venstre og højre skærmhængsler.

9. Åbn skærmen helt. Løft derefter skærmen i den viste vinkel for at fjerne den fra topkabinettet. Kontroller, at coverne til skærmhængslet er fri fra kanten af topkabinettet.

Genmontering

1. Placer skærmen på topkabinettet.

• Bemærk: Skærmen inkluderer flexkabler til skærm og kamera.

2. Placer skærmen og kameraets flex-kabler inde i topkabinettet.

3. Indsæt 8IP-bitten i den justerbare 0,3-1,2 Nm momentnøgle. Brug derefter den justerbare momentnøgle og 8IP-bitten til at geninstallere de seks 8IP-skruer (923-07286) delvist i coverne til højre og venstre skærmhængsler i den viste rækkefølge.

4. Luk skærmen, og juster den, indtil den flugter med topkabinettet.

5. Behold 8IP-bitten i den justerbare 0,3-1,2 Nm momentnøgle. Indstil momentværdien til 0,6 Nm.

6. Brug den justerbare 0,3-1,2 Nm momentnøgle og 8IP-bitten til at geninstallere de seks 8IP-skruer i coverne til højre og venstre skærmhængsler i den viste rækkefølge.

7. Tryk enderne af skærmen og kameraets flex-kabler fast til stikkene (1).

8. Sæt 3IP-bitten i den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle. Indstil momentværdien til 11,5 Ncm.

9. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere de to 3IP-skruer (923-07285) i inddækningen til skærmens flexkabler (2).

10. Tryk enden af vinkelsensorens flex-kabel fast til stikket (1).

11. Brug den flade ende af den sorte pind til at klæbe vinkelsensorens flex-kabel fast til lydkortet (2).

12. Placer vinkelsensorkablet/inddækningsstikket til lydkortet over enden af vinkelsensorens flexkabel.

13. Sæt Torx T3-bitten i den blå momentnøgle. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx T3-bitten til at geninstallere de to T3-skruer (923-07277) i vinkelsensorens kabel/inddækningsstikket til lydkortet.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Vigtigt

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.