La pantalla de benvinguda que apareix en encendre l’iPhone per primera vegada.

Primers passos

Configura unes quantes funcions bàsiques abans de començar a utilitzar el teu iPhone nou.

Nocions bàsiques de configuració

La pantalla de trucada de l’iPhone amb un pòster de contacte.

Afegir un toc personal

L’iPhone pot reflectir el teu estil personal i les teves preferències. Exhibeix les teves fotos favorites a la pantalla bloquejada, afegeix ginys a la pantalla d’inici, ajusta la mida del text, personalitza els sons de trucada i molt més.

Personalitzar l’iPhone

La pantalla de l’app Càmera en mode de foto, en què apareixen quatre persones dins del marc de la càmera.

Fes la teva millor foto

Utilitza l’iPhone per capturar el moment, siguis on siguis. Aprèn a fer fotos i vídeos sobre la marxa i utilitza altres funcions de la càmera a l’iPhone.

Fer fotos i vídeos fantàstics

Una trucada del FaceTime.

Mantén-te connectat

L’iPhone t’ajuda a contactar més fàcilment amb les persones que t’importen. Afegeix-les als contactes per tenir la seva informació sempre que la necessitis i, després, contacta-hi amb missatges de text, trucades de telèfon o el FaceTime.

Mantenir el contacte amb amistats i familiars

Pantalla “En família” a l’app Configuració. Apareix una llista amb cinc membres de la família. A sota dels seus noms hi ha la llista de comprovació familiar i, a sota, les opcions de subscripcions i compres compartides.

Tot queda en família

Els teus familiars i tu podeu utilitzar la funció d’“En família” per compartir el contingut que compreu a les apps elegibles, la vostra ubicació i, fins i tot, les dades de salut. També pots configurar els controls parentals per gestionar el temps que els infants utilitzen els dispositius.

Compartir funcions amb la teva família

La pantalla “Casa” a l’app Casa.

Simplifica el teu dia

Aprèn a utilitzar les apps de l’iPhone perquè t’indiquin com arribar als llocs que visites més sovint, pagar el cafè de l’esmorzar, recordar-te les tasques importants i, fins i tot, bloquejar automàticament la porta principal quan surtis de casa.

Utilitzar l’iPhone per a les activitats quotidianes

La pantalla d’un iPhone en què es mostra que la bateria té una càrrega del 100%.

Consells professionals

Consulta els consells dels assessors del suport d’Apple per mantenir la seguretat de l’iPhone i la informació que hi deses.

Consell expert del servei de suport d’Apple