Spill musikk og podkaster i bilen din

Nyt favorittsangene og podkastene dine mens du kjører.

Måter å lytte på

Her er noen måter du kan lytte i bilen:

• Hvis bilen har Bluetooth, kan du koble iPhone sammen med bilen.
  • Hvis bilen har USB-port, kan du bruke en Lightning-kabel til å koble iPhone til bilen.
  • Hvis du har en Android-enhet og abonnerer på Apple Music, kan du koble Android-enheten til bilen for å spille av lyd med Android Auto.
  • Hvis Apple Music eller Apple Podcasts er installert i bilen, kan du lytte til musikk og podkaster uten å koble sammen telefonen og bilen. Bare åpne appen på skjermpanelet i bilen, og følg instruksjonene på skjermen for å logge på med den samme Apple-ID-en som du bruker med Apple Music og Apple Podcasts. Skriv inn bekreftelseskoden du mottar på telefonen, for å fullføre konfigureringen.

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan kobles til bilen.

Bruk CarPlay

Konfigurer CarPlay i en kompatibel bil.* Når du har konfigurert CarPlay, kan du spille av innhold fra Musikk-appen eller Podkaster-appen mens du kjører. Noen tredjeparts lydapper er også tilgjengelige i CarPlay.

Du kan styre hva som spilles av, ved å bruke Spilles nå.

* Selv om bilen din er kompatibel med CarPlay, er ikke CarPlay tilgjengelig i alle land og regioner.

Musikk

Spill av musikk fra biblioteket ditt. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også bla gjennom og strømme musikk fra Apple Music-katalogen og få anbefalinger i For deg-fanen med mer.

Finn ut mer om Apple Music-appen.

Podkaster

Spill de nyeste episodene fra yndlingsprogrammene dine i Lytt nå, eller velg en av episodene i Biblioteket. Du kan også strømme populære podkastepisoder fra Naviger.

Finn ut mer om Apple Podcasts.

Bruk Siri

Du kan be Siri om å stanse, starte eller endre lyden du lytter til mens du kjører.

• For å aktivere Siri mens du er tilkoblet CarPlay eller Siri Eyes Free, trykker du på Talekontroll-knappen på rattet og holder den inne til du hører Siri.
  • Hvis bilen har berøringsskjerm, kan du også berøre og holde på Hjem-knappen i CarPlay.
  • Hvis bilen ikke støtter CarPlay eller Siri Eyes Free, og iPhone står i en holder, sider du bare «Hei Siri.»

Finn ut hvordan du bruker Siri til å spille av musikk og podkaster.

Tilpass innstillingene dine til kjøring

Bruk iPhone for å legge til, fjerne eller omorganisere appene du ser i CarPlay. På iPhone går du til Innstillinger > Generelt > CarPlay, velger bilen din og drar deretter appene dit du vil ha dem.

Hvis du ikke bruker CarPlay, kan du aktivere Ikke forstyrr sjåføren for å filtrere ut de fleste varslinger. Du kan fortsatt bruke Siri til å kontrollere musikken eller podkastene dine.

Hvis du ikke vil at enkelte apper skal bruke mobildata mens du kjører, kan du slå av appens tilgang til mobildata i Innstillinger > Mobilnett.

Når du laster ned innhold over Wi-Fi, bruker du ikke mobildata til å spille det av. Finn ut hvordan du laster ned musikk eller hvordan du laster ned en podkast.