Lytt til musikk og mer i Musikk-appen

Lytt til musikkbiblioteket, og oppdag nye artister i Musikk-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Android-telefoner og Apple TV.

App-symbolet til Apple Music på iOS

Du kan bruke Musikk-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS eller en Apple TV med den nyeste versjonen av tvOS. Last ned Apple Music-appen på Android-telefonen din.

Utforsk Musikk-appen

Gå til Musikk-appen via fanene nederst på skjermen på iPhone, iPad og iPod touch.

Trykk på Meny-fanen øverst til venstre på Android-enheten din for å se navigasjonsmenyen for Apple Music-appen.

Dra ned på Siri Remote eller Apple TV Remote på Apple TV for å se navigasjonsmenyen.

Bibliotek

På denne fanen finner du all musikken du har lagt til i biblioteket. Dette inkluderer sanger fra Apple Music, innhold som er matchet fra de andre enhetene dine med iCloud-musikkbiblioteket, musikk du har kjøpt i iTunes Store, eller sanger du har importert fra CD-er eller lastet ned fra andre tjenester.1

Hvis du har en Android-enhet, må du abonnere på Apple Music før du kan lytte til kjøpt eller matchet musikk.

Hvis du har lastet ned musikk på enheten din, trykker du på Nedlastet musikk for å se dette innholdet og lytte til det uten å bruke mobildata eller Wi-Fi.2

For deg

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se musikkanbefalingene og de skreddersydde spillelistene dine på denne fanen. Du kan også lytte til Friends Mix, New Music Mix, Favorites Mix og Chill Mix, som oppdateres ukentlig, og se hva vennene dine lytter til.

Navigering

Hvis du abonnerer på Apple Music, ser du den nyeste musikken og hvilke sanger og videoer som er på topplistene, på denne fanen. Her kan du også se på musikkvideoer og finne musikkvideospillelister. Du kan legge til eller laste ned dette innholdet til biblioteket.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du bruke iTunes Store-appen til å kjøpe og laste ned musikk i stedet.3

Radio

Lytt til radio fra Beats 1, NPR og andre direktesendte stasjoner4 på denne fanen. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også lytte til sjangerbaserte radiostasjoner eller opprette din egen. Finn ut mer om radio i Apple Music.

1. Du kan også synkronisere musikk fra iTunes på en datamaskin via USB på iPhone, iPad og iPod touch.

2. Du kan ikke laste ned objekter på Apple TV, men du kan strømme innholdet ditt via Wi-Fi.

3. iTunes Store-appen er ikke tilgjengelig på Android. Du kan ikke kjøpe musikk på Apple TV. Bruk en annen Apple-enhet med den samme Apple-ID-en i stedet.

4. Radiostasjonene du kan lytte til uten et Apple Music-abonnement, kan variere etter land eller region.

5. I Apple Music-appen på Android-enheter finner du Søk øverst til høyre på alle fanene.

6. Sangtekstsøk er bare tilgjengelig i enkelte land og områder. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

En GIF av Musikk-appen på iPhone X som åpner Spilles nå-skjermen.

Lytt til musikk

Når du spiller musikk i Musikk-appen på iOS- eller Android-enheten din, vises en avspiller nederst på skjermen. Trykk på avspilleren for å åpne Spilles nåog få tilgang til alle avspillingskontrollene.

Du finner Spilles nå i menyen øverst på skjermen på Apple TV. Bruk iTunes til å lytte til og oppdage ny musikk på Mac eller PC.

Kontroller i appen

Nå kan du kontrollere volum, spille av og sette musikk på pause, spole gjennom en sang, hoppe over en sang og gå tilbake til forrige sang fra Spilles nå. På iPhone, iPad og iPod touch kan du også trykke på Avspillingsmål-knappen for å endre hvilken enhet lyden spilles av på.

Sveip oppover på Spilles nå for å se flere alternativer, for eksempel bland og gjentasangtekst8 og en liste over hvilke sanger som står i kø. Trykk på Lukk-knappen eller sveip ned fra øverst i spilleren for å lukke Spilles nå.

Flere måter du kan kontrollere musikken din på

Kontroller appen med fingrene – eller stemmen. Spør Siri «Hva kan jeg gjøre?» for å finne ut mer om Siri-kommandoer og lyd. Du kan også:

7. Spilles nå vises nederst til høyre på iPad i portrettvisning. Åpne Musikk-appen på Apple TV, og sveip ned på Siri Remote eller Apple TV Remote for å se Spilles nå i menyen øverst.

8. Sangtekst er ikke tilgjengelig for alle sanger.

Endre innstillingene

Gå til Innstillinger > Musikk på iOS-enheten. Her kan du justere disse innstillingene:

• iCloud-musikkbibliotek: Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, slår du på dette for å få tilgang til innhold på tvers av enhetene dine. Finn ut mer om iCloud-musikkbibliotek.
  • Mobildata: Slå strømming med Musikk-appen av eller på når iPhone eller iPad er koblet til Internett via en mobiltilkobling og bruker mobildata.
  • Nedlastet musikk: Kontroller hva som er lastet ned på enheten din.

Du kan også kontrollere enkelte Apple Music-funksjoner i Musikk-appen på iOS-enheten eller Android-enheten din. Gå til For deg, trykk på Min konto-knappen eller bildet ditt, trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Rediger eller Vis konto. Her kan du opprette eller slette en Apple Music-profil, så venner kan følge hva du lytter til, og slik at du kan få finjusterte forslag i Apple Music.

Les mer

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Du kan kun bruke Apple Music for personlige, ikke-kommersielle formål. Les de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.