Lytt til musikk med mer i Apple Music-appen

Hør på all favorittmusikken din, oppdag ny musikk som du kommer til å like, og lytt til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine – alt sammen med Apple Music-appen.

App-symbolet til Apple Music på iOS

Du kan bruke Apple Music-appen på iPhone eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS, på iPad med den nyeste versjonen av iPadOS, på Mac med den nyeste versjonen av macOS eller på Apple TV med den nyeste versjonen av tvOSLast ned Apple Music-appen på Android-telefonen din.

Utforsk Apple Music-appen

Slik navigerer du i Apple Music-appen:

• På en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet bruker du fanene nederst på skjermen.
  • På Mac bruker du sidepanelet.
  • På Apple TV bruker du fanene øverst på skjermen.

Bibliotek

Finn all musikken du har lagt til fra Apple Music, og musikken på de andre enhetene dine. Se musikk du har kjøpt fra iTunes Store, og sanger du har importert fra CD-er og andre tjenester. Du kan også finne musikk som er lastet ned på enheten din, slik at du kan lytte til den uten nett.

For deg

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se musikkanbefalinger og spillelister basert på musikksmaken din. Du kan også se musikk du nylig har spilt av, og se hva vennene dine hører på. Og når du har lyst til å gjenoppleve de beste sangene, artistene og albumene du har lyttet til det siste året, kan du ta en kikk på Apple Music Replay.

Navigering

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se hva som er nytt innen musikk, og hvilke sanger og videoer som er øverst på listene. Du kan også se musikkvideoer og finne spillelister med musikkvideoer. Og du kan legge til og laste ned alt dette innholdet til biblioteket ditt.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du bruke iTunes Store-appen til å kjøpe og laste ned musikk i stedet.

Radio

Hør på Beats 1 for å lytte til en direktesendt, global sending som drives av de største navnene innenfor musikk. Eller lytt til lokale radiostasjoner over hele verden. Finn ut mer om Radio i Apple Music.

Bruk Søk for å finne sanger, album, artister, spillelister, sangtekster med mer. Du kan raskt bytte mellom å søke i ditt eget bibliotek og i Apple Music-katalogen. Du ser nylige søk også, sammen med det som er populært for tiden.

Styr musikk i Spilles nå

På Spilles nå-skjermen kan du styre volum og avspilling for musikken du hører på. Spilles nå er også stedet hvor du kan slå på tilfeldig rekkefølge eller gjentakelse, se sangtekster og finne og administrere Neste som spilles-køen.

Slik åpner du Spilles nå:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet kan du spille av en sang og deretter trykke på sangen nederst på skjermen for å åpne Spilles nå og styre avspillingen.
  • På Apple TV er Spilles nå øverst på skjermen.
  • På Mac bruker du kontrollene på navigasjonslinjen øverst i vinduet.

Flere måter du kan kontrollere musikken din på

Endre innstillingene

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Musikk. Herfra kan du justere disse innstillingene:

Du kan også opprette en Apple Music-profil, slik at vennene dine kan følge med på hva du hører på. Bare gå til For deg og trykk eller klikk på . Har du allerede en Apple Music-profil? Trykk eller klikk på navnet ditt, og velg Rediger eller Vis konto for å administrere kontoen din.

Finn ut mer

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Du kan kun bruke Apple Music for personlige, ikke-kommersielle formål. Les de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.