Lytt til musikk og mer i Apple Music-appen

I Apple Music-appen kan du både administrere og lytte til musikkbiblioteket ditt. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også strømme millioner av sanger, oppdage ny musikk du kan legge til i samlingen, og få tilgang til musikkbiblioteket ditt på andre enheter.

Utforsk Apple Music-appen

Slik navigerer du i Apple Music-appen:

• På iPhone, iPod touch eller Android-enheter bruker du fanene nederst på skjermen.
  • På iPad eller Mac bruker du sidepanelet.

Bibliotek

I biblioteket finner du all musikken du har importert, kjøpt fra iTunes Store og lagt til fra Apple Music. Her ligger også spillelistene dine. Biblioteket er organisert etter kategori, slik at du kan sortere musikken din etter artister, album eller sanger.

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også slå på Synkroniser bibliotek for å få tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine.

Lytt nå

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du finne favorittmusikken din og oppdage mer musikk du sannsynligvis kommer til å like, i Lytt nå. Du kan også se et sammendrag av toppvalgene dine, blant annet favorittmusikken din og anbefalinger basert på det du hører på. Mens du lytter til musikk, lærer Apple Music hva du liker, og samler forslag til annen musikk du kanskje kommer til å like, i Lytt nå.

Utforsk

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du sjekke ut nye utgivelser. Lytt til musikken som topper hitlistene. Se direktesendinger med musikkvideoer på Apple Music TV.* Utforsk spillelister satt sammen av musikkeksperter. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan gjøre i appen.

*Apple Music TV er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Det er ikke nødvendig å abonnere på Apple Music for å få tilgang til tjenesten.

Radio

Lytt til direktesendte radiostasjoner fra Apple Music for å få med deg sendingene til kjente navn i musikkbransjen. Strøm radiostasjoner fra hele verden. Du kan også lage dine egne radiokanaler basert på favorittmusikken din. Finn ut mer om hvordan du hører på radio i Apple Music-appen.

Med Søk finner du musikk du vil lytte til. Du kan raskt bytte mellom å søke i ditt eget bibliotek og i Apple Music-katalogen. Søk etter tekster og bla gjennom kategorier. For å gjøre det enklere å finne det du leter etter, får du forslag mens du skriver.

Spill musikk og kontroller avspillingen

Trykk eller dobbeltklikk på en sang for å spille den av. For å kontrollere avspillingen på iPhone, iPad, iPod touch og Android-enheter trykker du på spilleren nederst på skjermen. På Mac bruker du kontrollene øverst på skjermen.

Gjenta og bland musikk

Du kan slå Bland og Gjenta av og på ved å spørre Siri eller ved hjelp av kontrollene i Apple Music-appen.

Lag en musikkø

Du kan spille av en sang og deretter lytte til lignende sanger ved hjelp av Autoavspilling. Du kan også lage en kø med musikken du ønsker å høre på videre.

Se sangtekster

Utforsk tekstene i favorittsangene dine. Med synkroniserte tekster kan du også følge med mens du lytter.

Les mer om andre ting du kan gjøre

Abonner på Apple Music

Strøm millioner av sanger, få musikkanbefalinger, og få tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine.

Kjøp musikk fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil kjøpe en sang eller et album, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store.

Se hva vennene dine lytter til

Opprett en Apple Music-profil, slik at du kan dele musikk med vennene dine og oppdage ny musikk.

Lag spillelister

Finn ut hvordan du lager spillelister med musikk fra Apple Music-katalogen eller din egen samling.

Tilgjengeligheten til Apple Music varierer etter land og område. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig der du bor.

Du kan kun bruke Apple Music for personlige, ikke-kommersielle formål. Les de fullstendige vilkårene og betingelsene.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.