Om Podcaster-appen

Bruk Podcaster-appen til å finne og lytte til dine favorittpodcaster.

Podcaster-appen er et bra sted for å finne, abonnere på og spille av favorittpodcastene dine på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generasjon).

Oppdag podcaster

Utforsk hundretusenvis av gratis lyd- og bildepodcaster ved å bla gjennom fanene Aktuelt og Topplister.  Du kan også søke på tittel eller emne.

Aktuelle podcaster

Trykk på Aktuelt eller  for å bla gjennom en kuratert samling med podcaster, inkludert nye utgivelser. Trykk på Kategorier for å bla gjennom sjangre, som Kunst, Næringsliv, Komedie, med mer.

Bla gjennom Topplister

Trykk på Topplister eller  for å bla gjennom populære podcaster. Trykk på Kategorier for å bla gjennom sjangre.

Søk på podcasttittel eller emne

For å finne en spesifikk podcast eller søke etter en podcast som passer dine interesser, trykker du på Søk eller  og begynner å skrive et podcastnavn eller et emne. Søkeresultater viser både programmer og enkeltepisoder.

Lytt til podcaster

Du kan strømme og laste ned podcaster hjemme eller på farten med iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generasjon).

Strøm podcaster

Trykk på en podcast for å gå inn på infosiden dens, og trykk så på navnet på episoden for å strømme den over Wi-Fi eller mobil Internett-tilkobling.

For å strømme podcaster med mobildata, slår du på Mobildata i Innstillinger > Podcaster > Mobildata.

Last ned podcaster for å lytte offline

På en podcasts profilside trykker du på  for å laste ned podcasten slik at du kan få tilgang til den når du ikke er koblet til Wi-Fi eller en Internett-tilkobling.

For å laste ned podcaster med datatrafikk, går du til Innstillinger > Podcaster på iPhone, iPad eller iPod touch og slå av «Last kun ned over Wi-Fi». Maksimal nedlastingsstørrelse er 100 MB per episode.

Abonner på podcaster

Trykk på Abonner-knappen på podcastens profilside for automatisk å få nye episoder gratis etter hvert som de blir tilgjengelige.

Hvis du ikke lytter til eller går inn på et podcastabonnement på 15 dager, blir oppdateringene satt på pause. Når du går inn på abonnementssiden igjen, vil den oppdateres.

Abonner på podcaster fra nettet

Legg til podcaster du har funnet eller kjøpt online til biblioteket ditt ved å bruke RSS-feedens nettadresse som oppgitt av podcastens skaper. I listen Mine podcaster  trykker du på  i det øvre venstre hjørnet, og så Legg til podcast. Skriv eller lim inn podcastens nettadresse og trykk på Abonner. Podcasten vil da vises i listen Mine podcaster.

Mine podcaster

Trykk på fanen Mine podcaster  for å se nye episoder av podcaster du abonnerer på. Du kan slå på automatisk nedlasting ved å trykke på  på podcastens infoside og velge fra menyen Last ned episoder.

Når du er ferdig med en nedlastet podcast, kan du lagre den eller fjerne den fra iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten din. I delen «Avspilte episoder som skal slettes» sveiper du til venstre på podcasten du vil fjerne og trykker på Slett.

Legg episoder i kø med Spilles som neste

Du kan bruke funksjonen Neste som spilles for å sette podcastepisoder i kø. Marker en podcast, trykk på , og trykk så på Legg til i Neste. Neste som spilles lar deg spille flere timer med innhold uavbrutt uten å åpne Podcast-appen.

Du kan også konfigurere en stasjon eller opprette en egendefinert spilleliste av podcastepisoder.

Organiser podcaster med stasjoner

Stasjoner er smarte spillelister som automatisk oppdateres med de nyeste episodene fra favorittpodcastene dine. Når du har valgt podcaster fra en egendefinert stasjon, kan du endre innstillingene dens slik at den inkluderer kun et visst antall episoder, lyd- eller bildepodcaster eller uavspilte episoder. Du kan også stille inn avspillingsrekkefølgen og gruppere visse episoder i samme podcast.

For å lage en stasjon:

1. I Mine podcaster  trykker du på
  2. Marker Legg til stasjon.
  3. Skriv inn et navn på stasjonen og trykk lagre.
  4. I listen over podcaster du abonnerer på trykker du på en podcast for å legge den til i stasjonen.
  5. Trykk på Stasjonsinnstillinger.
  6. Gå gjennom og oppdater innstillingene for å personalisere stasjonen din.
  7. Trykk på Ferdig. Stasjonen din vises på toppen av siden Mine podcaster.

Synkronisere podcaster

Som standard vil Podcaster-appen synkronisere abonnement, stasjoner og avspillingsposisjon mellom iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV (4. generasjon).

Når du synkroniserer podcastabonnement, vil den nyeste episoden av hver podcast du abonnerer på vises på alle enhetene dine. Hvis du avslutter abonnementet på en podcast fra én enhet, vil abonnementet også stopper på alle de andre enhetene.

Når du oppretter en egendefinert stasjon på en av enhetene dine, vil den også vises på de andre enhetene dine. Stasjonens innstillinger vil også synkroniseres. Og hvis du sletter en stasjon, vil den også bli slettet fra de andre enhetene.

Podcaster husker avspillingsposisjonen din, så du kan begynne å lytte til en podcast på iPhone, sette den på pause når du kommer hjem, for så å fortsette der du slapp på Apple TV (4. generasjon).

For å stoppe synkronisering av podcaster på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Trykk på Innstillinger > Podcaster.
  2. Slå av Synkroniser podcaster under Podcastinnstillinger.

For å stoppe synkronisering av podcaster på Apple TV (4. generasjon):

1. Velg Innstillinger > Apper > Podcaster.
  2. Slå av Synkroniser podcaster.