Bli med i Apple Music på Android

Abonner på Apple Music, velg artister du liker, og kom i gang med å lytte til den største musikksamlingen på markedet på Android-enheten din.

Få Apple Music

Med et abonnement på Apple Music får du tilgang til millioner av sanger, kuraterte radioprogrammer og spillelister og musikkanbefalinger, alt sammen inne i Apple Music-appen. Du har også tilgang til musikken din på andre enheter, så lenge du er logget på Apple Music med samme Apple-ID og har lastet ned musikken, slik at du kan høre på den frakoblet.

Les mer om Apple Music og hva Apple Music koster.

Hent Apple Music-appen

Hvis du ikke har Google Play i landet ditt eller regionen din, kan du laste ned Apple Music-appen fra Apple.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Før du blir med

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering. Sørg for at du sikkerhetskopierer musikkbiblioteket ditt før du endrer noe.

Åpne Apple Music

Første gang du åpner appen skal du se en «Velkommen til Apple Music»-melding. Hvis du ikke ser meldingen, trykker du på For deg.

Start en prøveperiode

Trykk på prøveperiodetilbudet for å komme i gang. (Ett prøvemedlemskap per person eller familie.) Abonnerer du allerede på Apple Music? Bare logg på med Apple-ID-en din.

Start abonnementet

Velg abonnementstypen du ønsker.

Les mer om å bli med som student eller med en familie.

Oppgi Apple-ID og passord

Trykk på Bruk egen Apple-ID, og skriv deretter inn Apple-ID-en og passordet. Hvis du ikke har Apple-ID, trykker du på Opprett ny Apple-ID. Deretter følger du trinnene for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Bekreft detaljene

Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjonen. Legg til en gyldig betalingsmåte,1 og trykk deretter på Bli med.2

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

1. Hent Apple Music-appen fra Google Play,
  2. Åpne Apple Music-appen.
  3. Hvis du ser et tilbud om en prøveperiode, trykker du på Logg på øverst til høyre. Eller trykk på menyknappen Sorteringsvalg-knappen, og trykk deretter på Logg på.
  4. Skriv inn samme Apple-ID og passord som du bruker med Apple Music.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Få mest mulig ut av Apple Music på Android

1. Du kan bruke butikkreditt til å betale for Apple Music, men du må ha nok butikkreditt til å dekke beløpet for den første fornyelsen. Finn ut hvordan du legger til butikkreditt på kontoen.
  2. Finn ut hvordan du bekrefter alderen din når du registrerer deg for Apple Music i Sør-Korea.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.