Bli med i Apple Music på Android-telefonen

Bli med i Apple Music, velg artister du liker, og gled deg over verdens største musikksamling på Android-telefonen din.

Få Apple Music

Med Apple Music får du tilgang til millioner av sanger, radioprogrammer, spillelister, videoinnhold og musikkanbefalinger. Du finner alt i Apple Music-appen. Du får også tilgang til innholdet ditt på andre enheter, så lenge du er logget på Apple Music med samme Apple-ID, og har lastet ned innholdet for å høre på det frakoblet.

Finn ut mer om Apple Music og Apple Music-priser.

Hent Apple Music-appen

Hvis du ikke har Google Play i landet ditt eller regionen din, kan du laste ned Apple Music-appen fra Apple.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region.

Før du blir med

• Sørg for at du har Android 4.3 (Jelly Bean) eller nyere. Du kan sjekke Android-versjonen ved å gå til Apper > Innstillinger > Om enheten.
  • Hent Apple Music-appen fra Google Play.
  • Kjenn til Apple-ID-en din, som er kontoen du bruker for alle Apple-tjenester, som iTunes Store eller App Store. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en når du blir med.

Deretter følger du fremgangsmåten nedenfor for å registrere deg.

Hvis du tidligere har blitt med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch eller en datamaskin, kan du lese om hva du bør gjøre her.

Åpne Apple Music

Første gang du åpner appen skal du se en «Velkommen til Apple Music»-melding. Hvis du ikke ser meldingen, trykker du på menysymbolet øverst til venstre og deretter på For deg.

Start en prøveperiode

Trykk på prøveperiodetilbudet for å komme i gang. (Ett prøvemedlemskap per person eller familie.)

Start abonnementet

Velg abonnementstypen du ønsker.

Finn ut mer om å bli med som student eller med en familie.

Oppgi Apple-ID og passord

Trykk på Bruk egen Apple-ID, og skriv deretter inn Apple-ID-en og passordet. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har en Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktor autentisering på Apple-ID-en din. Les om tofaktor autentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Bekreft detaljene

Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjon. Legg til en gyldig betalingsmåte1 og trykk på Bli medlem.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

1 Du kan bruke butikkreditt til å betale for Apple Music, men du må ha nok butikkreditt til å dekke beløpet for den første fornyelsen. Les hvordan du legger til butikkreditt på kontoen.

Følg artister og venner

Apple bruker valgene dine som grunnlag for forslag fra ekspertene våre, som kjenner og elsker musikk. Finn ut mer om å velge sjangre og artister.

Du kan også se hva vennene dine lytter til og få varsler når artister lanserer ny musikk.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hent Apple Music-appen fra Google Play, og deretter åpner du den. Hvis du ser et tilbud om en prøveperiode, trykker du på Logg på øverst til høyre. Hvis ikke trykker du på menysymbolet  øverst til venstre og deretter på Logg på. Oppgi Apple-ID-en og passordet som du brukte da du nylig ble medlem av Apple Music. Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktor autentisering på Apple-ID-en din. Les om tofaktor autentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Hvis du blir bedt om å la Apple Music administrere samtaler på Android-telefonen din

Når du tar i bruk Apple Music på Android via mobiloperatøren din, kan det hende at du ser en systemmelding på Android-enheten som ber deg om å verifisere telefonnummeret ditt. Når du trykker på Fortsett, vil du se en melding som ber deg om å tillate at Apple Music foretar og administrerer telefonsamtaler. Når du trykker på Tillat, gir du Apple mulighet til å bekrefte mobiltelefonnummeret ditt og gi deg tilgang til Apple Music på Android-enheten.

Apple Music kommer ikke til å faktisk foreta eller administrere noen av telefonsamtalene dine.

Finn ut mer om Apple Music for Android

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.