Bli med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC

Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av sanger, motta musikkanbefalinger og mye mer. Og du kan lytte på alle enhetene dine med Apple Music-appen.

Med et abonnement på Apple Music kan du strømme millioner av sanger. Last ned musikk for å lytte uten nett. Og få tilgang til hele musikkbiblioteket ditt på tvers av alle enhetene dine med Apple Music-appen. Les mer om Apple Music og prissettingen for Apple Music.

Få Apple Music

Funksjonalitet og priser for Apple Music kan variere etter land eller region. Les mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Få et individuelt abonnement

Følg fremgangsmåten nedenfor.

Oppdater enhetene

Oppdater iPhone eller iPod touch til nyeste versjon av iOS, iPad til nyeste versjon av iPadOS eller Mac til nyeste versjon av macOS. På PC må du sørge for å ha nyeste versjon av iTunes for Windows.

Åpne Apple Music

Åpne Apple Music-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. På PC åpner du iTunes for Windows.

Trykk eller klikk deretter på For deg.

Start et prøveabonnement

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement for å komme i gang. (Ett prøveabonnement pr. person eller familie.)

Velg abonnementet ditt

Velg abonnementstypen du ønsker.

Les mer om å bli med som student eller med en familie.

Oppgi Apple-ID og passord

Trykk eller klikk på Bruk egen Apple-ID, og skriv deretter inn Apple-ID-en og passordet. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker eller klikker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft detaljene

Du kan bli bedt om å bekrefte faktureringsinformasjonen din, og det kan hende at du må legge til en gyldig betalingsmåte. Deretter trykker eller klikker du på Bli med.*

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

*Finn ut hvordan du bekrefter alderen din når du blir med i Apple Music i Sør-Korea.

Begynn å lytte

Åpne Apple Music-appen, og søk etter en artist eller sang. På PC åpner du iTunes for Windows.

For å finne musikkanbefalinger basert på hva du lytter til, går du til For deg. Gå til Bla gjennom for å ta en kikk på nye utgivelser, topplåter, håndplukkede spillelister med mer.

Finn ut mer om Apple Music-appen.

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering. Sørg for å sikkerhetskopiere iPhone, iPad, iPod touchMac eller PC, slik at du har en kopi av musikken og annen informasjon hvis du noensinne mister, skader eller skifter ut enheten.

Gjør mer med abonnementet ditt

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.