Bli med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC

Bli med i Apple Music, velg artister som du liker, og lytt til verdens største musikksamling på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Med Apple Music får du tilgang til millioner av sanger, radioprogrammer, spillelister og musikkanbefalinger. Du finner alt i Apple Music-appen. Du har også tilgang til musikken din på andre enheter, så lenge du er logget på Apple Music med samme Apple-ID, og har lastet ned musikken slik at du kan høre på den frakoblet.

Finn ut mer om Apple Music og Apple Music-priser.

Apple Music-funksjoner og -priser kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Før du blir med

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering, så sørg for at du alltid har en sikkerhetskopi av musikksamlingen din før du gjør endringer.

Bli med i Apple Music

For å bli med må du ha:

1. Apple-ID-en og passordet du bruker når du kjøper artikler fra iTunes Store. Hvis du ikke er sikker på om du har en Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.
  2. Bestemt deg for hvilken type abonnement du ønsker. Finn ut mer om å bli med som student, bli med med en familie og priser. Du kan også endre til et årlig abonnement senere.
  3. En gyldig betalingsmåte.

For å starte en prøveperiode, kan du trykke eller klikke på denne koblingen: Start en prøveperiode. Deretter følger du fremgangsmåten på skjermen for å bli med. Du kan også åpne Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, eller iTunes på Mac eller PC. Hvis du ikke ser et tilbud om å bli med i Apple Music første gang du åpner Musikk-appen på iOS-enheten din, trykker du på For deg nederst på skjermen. I iTunes klikker du på For deg-fanen øverst i iTunes-vinduet.

Du kan også bli med i Apple Music på en Android-telefon.

Hvis du ikke ser Bli med i Apple Music i For deg

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, ser du en melding i For deg-delen som ber deg om å registrere deg. Hvis du ikke ser denne meldingen, aktiverer du Vis Apple Music:

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > Musikk og Vis Apple Music.
  • Mac: Åpne iTunes. Velg iTunes > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen. Klikk på Generelt-fanen, og velg deretter Vis Apple Music-funksjoner.
  • PC: Åpne iTunes. Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet. Klikk på Generelt-fanen, og velg deretter Vis Apple Music-funksjoner.

Om gyldige betalingsmåter

Den første gangen du blir medlem av Apple Music, kan du kun velge en av disse betalingsmåtene:

• Kredittkort
  • Debetkort
  • Fakturering via mobiltelefon (gjennom støttede operatører)
  • Koblingssalg fra leverandør av mobiltelefontjenester (gjennom støttede operatører)
    Pass på at du blir medlem av Apple Music enten via Apple eller mobiltjenesteleverandøren din, slik at du ikke blir belastet av begge.
  • Gavekort for iTunes eller Apple Music
    For å bruke butikkreditt til å betale for Apple Music, må du ha nok butikkreditt til å dekke én faktureringsperiode til den vanlige prisen for Apple Music-abonnementet du velger. Finn ut mer om hvordan du løser inn gavekort.

Etter at du har registrert deg, kan du endre fra én betalingsmåte til en annen, som for eksempel PayPal. Finn ut mer om betalingsmåter.

Følg artister og venner

Vi bruker sjangrene og artistene du velger, til å gi deg musikkforslag fra ekspertene våre som kan og elsker musikk. Disse anbefalingene er også de du ser i For deg-fanen. Du kan også velge andre sjangre og artister når som helst etter at du har blitt medlem.

I løpet av registreringsprosessen:

• Trykk eller klikk én gang på sjangrene og artistene du liker.
  • Trykk eller klikk to ganger på sjangrene og artistene du liker best.
  • Trykk og hold på eller klikk på iTunes' Fjern-symbol øverst til venstre for sjangre eller artister du ikke liker, for å fjerne dem.

Hvis du ikke ser artister du liker, trykker du på Last inn flere artister. Velg minst tre artister, og trykk deretter på Ferdig.

Du kan også se hva vennene dine lytter til og få varsler når artister lanserer ny musikk.

Slik får du et årlig Apple Music-abonnement

Du kan endre til et årlig abonnementet etter at du har blitt med. Med et årlig abonnement får du Apple Music i 12 måneder til prisen av 10.

Slik endrer du abonnement:

1. Åpne Musikk-appen, og trykk deretter på For deg.
  2. Trykk på profilsymbolet  eller bildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Vis Apple-ID. Du blir kanskje spurt om å logge på eller bruke Touch ID.
  4. Trykk på Abonnementer, og trykk deretter på Apple Music-medlemskap for å se valgene.
  5. Velg Individuelt (1 år) under Valg. Bekreft valget, og trykk på Tilbake.

Les mer

• Les om hvordan du bruker Apple Music i Musikk-appen.
  • Les om hvordan du konfigurerer og administrerer musikksamlingen din på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.
  • Du kan når som helst endre abonnement. Les om hvordan du endrer eller avbryter Apple Music.
  • Med Apple Music trenger du ikke å kjøpe sanger eller album fra iTunes Store. Men du kan fortsatt kjøpe musikk hvis du for eksempel vil ha en versjon av et spor uten DRM.
  • Du kan også bli med som et individuelt medlem på Apple TV (4. generasjon) eller nyere. Hvis du vil bli med som student, familie eller årlig individuelt medlem, må du bruke en annen enhet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.