Bli med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC

Strøm millioner av sanger. Oppdag ny musikk hver dag. Få spillelister og album inspirert av artistene og sjangerne du lytter til. Og få tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine.

Abonner på Apple Music for å begynne å lytte til millioner av sanger.

Prøv det gratis

Slik abonnerer du på Apple Music

1. Åpne Apple Music-appen eller iTunes. Du kan også gå til music.apple.com for å abonnere.

2. Gå til Lytt nå eller For deg.

3. Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett per person eller familie).

4. Velg et individuelt abonnement, et familieabonnement for å dele med opptil seks personer, eller et studentabonnement.

5. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til kjøp. Hvis du ikke har noen Apple-ID, velger du Opprett ny Apple-ID og følger trinnene. Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne ut av det.

6. Bekreft faktureringsinformasjonen din og legg til en gyldig betalingsmåte.

7. Trykk eller klikk på Bli med.

Slik lytter du til Apple Music på alle enhetene dine

Når du har abonnert, logger du på de andre enhetene dine med Apple-ID-en din for å få tilgang til Apple Music. Bare følg fremgangsmåten for enheten din nedenfor. Og hvis du vil ha tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine, kan du finne ut hvordan du slår på Synkroniser bibliotek.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet

1. Åpne Apple Music-appen, og trykk på Lytt nå.

2. Trykk på bildesymbolet øverst til høyre.

3. Logg på med Apple-ID og passord.

På Mac eller PC

1. Åpne Apple Music-appen eller iTunes.

2. På menylinjen øverst på skjermen velger du Konto > Logg på.

3. Logg på med Apple-ID og passord.

På Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer.

2. Velg Logg på. Hvis det er mer enn én bruker, velger du Legg til bruker.

3. Logg på med Apple-ID og passord.

På Google Nest- eller Amazon Alexa-enhetene dine

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering. Sørg for å sikkerhetskopiere iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, slik at du har en kopi av musikken og annen informasjon hvis du noensinne mister, skader eller skifter ut enheten.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.