Bli med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC

Abonner på Apple Music, velg artister du liker, og kom i gang med å lytte til den største musikksamlingen på planeten på iOS-enheten eller datamaskinen din.

Få Apple Music

Med et abonnement på Apple Music får du tilgang til millioner av sanger, kuraterte radioprogrammer og spillelister og musikkanbefalinger, alt sammen inne i Musikk-appen. Du har også tilgang til musikken din på andre enheter, så lenge du er logget på Apple Music med samme Apple-ID, og har lastet ned musikken slik at du kan høre på den frakoblet.

Les mer om Apple Music og hva Apple Music koster.

Få Apple Music

Apple Music-funksjoner og -priser kan variere etter land eller region. Les mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Før du blir med

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering, så sørg for at du alltid har en sikkerhetskopi av musikksamlingen din før du gjør endringer.

Åpne Apple Music

Åpne Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch eller iTunes på Mac eller PC.

Hvis du ikke ser et tilbud om å abonnere på Apple Music den første gangen du åpner Musikk-appen på iOS-enheten, trykker du på For deg-nederst på skjermen.

I iTunes klikker du på For deg-fanen øverst i iTunes-vinduet.

Start en prøveperiode

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveperiode for å komme i gang. (Ett prøvemedlemskap per person eller familie.)

Velg abonnementet ditt

Velg abonnementstypen du ønsker.

Les mer om å bli med som student eller med en familie.

Oppgi Apple-ID og passord

Trykk på Bruk egen Apple-ID, og skriv deretter inn Apple-ID-en og passordet. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har en Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du bør gjøre hvis du fortsatt ikke får logget på.

Bekreft detaljene

Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjon. Legg til en gyldig betalingsmåte1, og trykk på Bli med.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

1. Du kan bruke butikkreditt til å betale for Apple Music, men du må ha nok butikkreditt til å dekke beløpet for den første fornyelsen. Les hvordan du legger til butikkreditt på kontoen.

Velg sjangre og artister, og følg venner

Apple bruker valgene dine som grunnlag for forslag fra ekspertene våre, som kjenner og elsker musikk. Les mer om hvordan valgene dine påvirker forslagene du får.

Du kan også se hva vennene dine lytter til og få varsler når artister lanserer ny musikk.

En iPhone X som viser skjermbildet Innstillinger for Apple Music-medlemskap med Individuelt (ett år) valgt.

Slik får du et årlig Apple Music-abonnement

Du kan endre til et årlig abonnementet etter at du har blitt med. Med et årlig abonnement får du Apple Music i 12 måneder til prisen av 10.

Slik endrer du abonnement:

1. Åpne Musikk-appen, og trykk deretter på For deg.
  2. Trykk på profilsymbolet Min konto-symbolet eller bildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Vis Apple-ID. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
  4. Rull ned til Abonnementer, trykk på den, og velg Apple Music-medlemskap for å se hvilke alternativer du har.
  5. Velg Individuelt (1 år) under Valg. Bekreft valget, og trykk på Tilbake.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.