Bli med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC

Abonner på Apple Music, velg artister du liker, og lytt til verdens største musikksamling på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Få Apple Music

Med et abonnement på Apple Music får du tilgang til millioner av sanger, musikkanbefalinger og utvalgte radioprogrammer og spillelister – alt sammen inne i Musikk-appen. Du har også tilgang til musikken din på andre enheter, så lenge du er logget på Apple Music med samme Apple-ID, og har lastet ned musikken slik at du kan høre på den frakoblet.

Les mer om Apple Music og prissettingen for Apple Music.

Få Apple Music

Funksjonalitet og priser for Apple Music kan variere etter land eller region. Les mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Før du blir med

Få et individuelt abonnement

Følg fremgangsmåten nedenfor.

Åpne Apple Music

Åpne Musikk-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. På PC åpner du iTunes for Windows. Trykk eller klikk deretter på For deg.

Start et prøveabonnement

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement for å komme i gang. (Ett prøveabonnement pr. person eller familie.)

Velg abonnementet ditt

Velg abonnementstypen du ønsker.

Les mer om å bli med som student eller med en familie.

Oppgi Apple-ID og passord

Trykk eller klikk på Bruk egen Apple-ID, og skriv deretter inn Apple-ID-en og passordet. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker eller klikker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering på Apple-ID-en. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft detaljene

Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjonen. Legg til en gyldig betalingsmåte,1 og klikk på Bli med.2

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

1. Du kan bruke butikkreditt til å betale for Apple Music, men du må ha nok butikkreditt til å dekke beløpet for den første fornyelsen. Les hvordan du legger til butikkreditt på kontoen.

2. Finn ut hvordan du bekrefter alderen din når du blir med i Apple Music i Sør-Korea.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.