Hvis du ikke kan aktivere iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular)

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) ikke kan aktiveres, eller hvis du får et varsel om at aktiveringsserveren ikke er tilgjengelig eller at SIM-kortet ikke støttes.

Før du begynner

Følg denne framgangsmåten

1. Start iPhone eller iPad på nytt.

2. Hvis du bruker en mobildatatilkobling, kobler du til et pålitelig Wi-Fi-nettverk i stedet.

3. Hvis du får en feilmelding på iPhone eller iPad som sier at aktiveringsserveren midlertidig ikke er tilgjengelig, eller at den ikke kan nås, når du prøver å aktivere, venter du noen minutter og gjentar de forrige trinnene.

Hvis du fremdeles ikke kan aktivere iPhone eller iPad, kan du prøve på nytt med datamaskinen i stedet:

1. Sørg for å ha den nyeste versjonen av macOS eller den nyeste versjonen av iTunes.

2. Kontroller at datamaskinen har internett-forbindelse.

3. Koble iPhone eller iPad til datamaskinen med kabelen som fulgte med iPhonen eller iPaden. Finn enheten på datamaskinen din.

4. Vent mens datamaskinen oppdager og aktiverer iPhone eller iPad:

Hvis du fremdeles ikke kan aktivere iPad eller iPhone, kontakter du Apple-kundestøtte.