Omstarte iPhone, iPad eller iPod touch

Følg denne fremgangsmåten for å starte enheten på nytt.

Slik starter du på nytt

Start iPhone X eller nyere på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og én av volumknappene inntil skyveknappen vises.
  2. Dra skyveknappen for å slå enheten helt av.*
  3. Når enheten er slått av, holder du nede sidekappen igjen til du ser Apple-logoen.

Start iPhone 8 eller eldre, eller iPod touch på nytt

1. Trykk på og hold inne knappen øverst (eller på siden) til skyveknappen vises.
  2. Dra skyveknappen for å slå enheten helt av.*
  3. Når enheten er slått av, holder du nede knappen på toppen (eller sideknappen) igjen til du ser Apple-logoen.

* I iOS 11 eller nyere kan du slå av enheten ved å gå til Innstillinger > Generelt> Slå av.

Start en iPad med Face ID på nytt

1. Trykk på og hold inne knappen på toppen og én av volumknappene inntil skyveknappen vises.
  2. Dra skyveknappen for å slå enheten helt av.1
  3. Når enheten er slått av, holder du nede knappen på toppen igjen til du ser Apple-logoen.

Start en iPad med en Hjem-knapp på nytt

1. Trykk på og hold inne knappen øverst (eller på siden) til skyveknappen vises.
  2. Dra skyveknappen for å slå enheten helt av.2
  3. Når enheten er slått av, holder du nede knappen på toppen (eller sideknappen) igjen til du ser Apple-logoen.

1. Du kan også slå av enheten ved å gå til Innstillinger > Generelt> Slå av.
  2. I iOS 11 eller nyere kan du slå av enheten ved å gå til Innstillinger > Generelt> Slå av.

Hvis iOS-enheten er fryst, eller du ikke kan slå den på