Omstarte iPhone, iPad eller iPod touch

Følg denne fremgangsmåten for å starte enheten på nytt.

Slik starter du på nytt

Start iPhone X på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og én av volumknappene inntil skyveknappen vises.
  2. Dra skyveknappen for å slå iPhone X helt av.*
  3. Når iPhone X er slått av, holder du inne sideknappen igjen til du ser Apple-logoen.

Start iPhone 8 eller eldre, iPad eller iPod touch på nytt

1. Trykk på og hold inne knappen øverst (eller på siden) til skyveknappen vises.
  2. Dra skyveknappen for å slå enheten helt av.*
  3. Når enheten er slått av, trykker du på og holder inne knappen øverst (eller på siden) igjen til du ser Apple-logoen.

*I iOS 11 eller nyere kan du slå av enheten ved å gå til Innstillinger > Generelt> Slå av.

Hvis iOS-enheten fryser eller du ikke kan slå den på