Finn og vis den tilkoblede enheten din på datamaskinen

Når du har koblet iPhone, iPad, iPod eller Apple TV til datamaskinen, kan du se enheten og få tilgang til enhetens innstillinger i ulike deler av Finder eller iTunes.

Vis enheten i et Finder-vindu

Fra og med macOS Catalina vises enhetene dine i sidepanelet i Finder-vinduene. Klikk på enheten for å velge den.

iTunes 12

Vis enheten ved å klikke på enhetssymbolet øverst i venstre hjørne av iTunes-vinduet.

Hvis du har flere enheter koblet til datamaskinen, klikker du på enhetssymbolet og velger deretter enheten fra menyen.

iTunes 11

Vis enheten ved å klikke på knappen som har enhetens navn, oppe i høyre hjørne av iTunes-vinduet. Hvis du er i iTunes Store, klikker du på Bibliotek-knappen opp i høyre hjørne først. Hvis du ikke ser enheten, velger du Vis > Skjul sidepanel.

Hvis du har flere enheter koblet til datamaskinen, klikker du på Enheter-knappen og velger deretter enheten fra menyen.

iTunes 10 og eldre

Vise enheten i iTunes-sidepanelet.

Få hjelp

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.