Finn og vis den tilkoblede enheten din på datamaskinen

Når du har koblet iPhone, iPad eller iPod til datamaskinen, kan du se enheten og få tilgang til enhetens innstillinger i Finder eller iTunes.

Se enheten i Finder

Fra og med macOS Catalina vises enhetene dine i sidepanelet i Finder. Klikk på enheten for å velge den.

Hvis du ikke ser enheten din på datamaskinen, kan du lese om hva du kan gjøre.

Se enheten i iTunes

Påse at du har den nyeste versjonen av iTunes. Hvis du bruker Windows eller macOS Mojave eller eldre, vises enheten øverst til venstre i iTunes-vinduet. Hvis du ikke ser enheten din på datamaskinen, kan du lese om hva du kan gjøre.

Hvis du har flere enheter koblet til datamaskinen, klikker du på enhetssymbolet og velger deretter enheten fra menyen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.