Finn og se din iPhone eller iPad på datamaskinen

Når du kobler iPhone, iPad eller iPod til datamaskinen, skal den vises i Finder eller iTunes.

Se enheten i Finder

Hvis Macen din bruker macOS Catalina eller nyere, vises navnet på den tilkoblede enheten i sidepanelet i alle vinduer i Finder. Klikk på navnet for å se detaljer om enheten din.

Hvis Macen din bruker en tidligere versjon av macOS, eller du bruker en Windows-PC, kan du se enheten din i iTunes i stedet.

Se enheten i iTunes

Hvis Macen din bruker macOS Mojave eller eldre, eller du bruker en Windows-PC, vises et ikon for den tilkoblede enheten i øvre venstre hjørne av iTunes-vinduet. Klikk på ikonet for å se detaljer om enheten din.