Koble til wifi på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du kobler enheten til et wifinettverk, inkludert åpne, sikre, offentlige nettverk samt nettverk du har koblet deg til tidligere.

Koble til et Wi-Fi-nettverk

1. Gå til Innstillinger > Wi-Fi fra Hjem-skjermen.

2. Slå på Wifi. Enheten vil automatisk søke etter tilgjengelige wifinettverk.

En iPhone som viser wifiskjermen. Det er en blå hake ved siden av navnet til wifinettverket.
  3. Trykk på navnet på nettverket du vil koble deg til. Før du kan koble deg til nettverket, kan du bli bedt om å skrive inn nettverkets passord eller godta vilkårene.

Når du har koblet til nettverket, ser du et blått hakemerkeNo alt supplied for Image ved siden av nettverket og tilkoblet wifisymboletNo alt supplied for Image øverst i hjørnet på skjermen. Hvis du ikke kjenner passordet til wifinettverket, kan du kontakte nettverksadministratoren.