Slik oppdaterer du programvaren på Mac

Bruk Programvareoppdatering til å finne og installere oppdateringer for macOS, innebygde programmer som Safari og programmer lastet ned fra App Store.

Bruk Programvareoppdatering

1. Velg Systemvalg på Apple-menyen , og klikk deretter på Programvareoppdatering for å se etter oppdateringer.
  2. Hvis det finnes tilgjengelige oppdateringer, klikker du på Oppdater nå-knappen for å installere dem. Eller klikk på Mer informasjon for å se detaljer om hver oppdatering og velge bestemte oppdateringer å installere. Du kan bli bedt om å oppgi administratorpassordet ditt.
    Valg for Programvareoppdatering
  3. Når Programvareoppdatering sier at Macen er oppdatert, er den installerte versjonen av macOS og alle programmene også oppdatert. Det inkluderer Safari, Musikk, Bilder, Bøker, Meldinger, Mail, Kalender og FaceTime.
  4. For å installere fremtidige oppdateringer automatisk, inkludert oppdateringer for programmer du har lastet ned fra App Store, velger du «Oppdater Macen automatisk». Macen vil varsle deg når det er oppdateringer som krever omstart av maskinen, slik at du alltid kan velge å installere de oppdateringene senere.

Oppdatere programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.