Slik oppdaterer du programvaren på Mac

Bruk App Store til å oppdatere operativsystemet på Mac og alle appene du har som kommer fra App Store.

Åpne App Store på Mac-maskinen for å se etter programvareoppdateringer for Mac. Klikk på Oppdateringer på verktøylinjen i App Store. Deretter bruker du Oppdater-knappene til å laste ned og installere oppdateringer som står oppført. Oppdateringer som har blitt installert i løpet av de siste 30 dagene, vises nedenfor denne listen.

Hvis du ikke ser en forventet oppdatering for Mac:

• Installer alle oppdateringer som er oppført, og deretter går du tilbake til Oppdateringer-fanen for å se igjen. Hvis du fremdeles ikke ser en forventet oppdatering, bruker du søkefeltet for å finne appen du vil oppdatere.
  • Det er ikke sikkert at oppdateringer for Safari og Mac-firmware vises, fordi du får disse som en del av macOS-oppdateringer.
  • Hvis du har en app som ikke er fra App Store, henvender du deg til produsenten av appen med spørsmål om oppdateringer.
  • Hvis du bruker OS X Snow Leopard eller Lion, får du OS X-oppdateringer ved å velge Programvareoppdatering fra Apple-menyen ().

Finn ut hvordan du oppgraderer til nyeste versjon av macOS, som inneholder den nyeste versjonen av Safari og App Store.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.