Hvis du får et varsel om SIM-kortet i iPhone

Hvis du får et varsel som sier «Ugyldig SIM» eller «SIM-kort ikke installert», følger du denne fremgangsmåten.

1. Sørg for at du har et aktivt abonnement hos operatøren din.
  2. Oppdater iPhone til den nyeste versjonen av iOS.
  3. Omstart iPhone.
  4. Sjekk om det finnes en oppdatering av operatørinnstillingene . Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, ser du en melding om å velge OK eller Oppdater.
  5. Ta ut SIM-kortet fra SIM-kortskuffen og sett det inn igjen. Sørg for at SIM-kortskuffen lukkes helt og ikke er løs. Hvis du bruker en SIM-kortskuff fra en annen modell av iPhone eller fra en annen telefonprodusent, er det ikke sikkert at den passer helt.
  6. Prøv å bruke et annet SIM-kort. Hvis du ikke har et, går du til operatørens forhandlerbutikk og ber dem om å teste med et annet SIM-kort. Du må kanskje bytte ut SIM-kortet.

Hvis du fremdeles ser et varsel om SIM-kortet, kontakter du Apple-kundestøtte.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser varselet SIM-kort støttes ikke.