Hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan sette iOS-enheten i gjenopprettingsmodus og så gjenopprette den med iTunes.

I situasjoner som dette må du kanskje bruke gjenopprettingsmodus til å gjenopprette enheten:

• iTunes gjenkjenner ikke enheten eller sier at den er i gjenopprettingsmodus.
  • Du ser Apple-logoen på skjermen i flere minutter uten fremdriftsindikator.
  • Du ser Koble til iTunes-skjermbildet.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser fremdriftsindikatoren på skjermen i flere minutter.

Sett enheten i gjenopprettingsmodus og konfigurer den på nytt

1. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av iTunes
  2. Hvis iTunes allerede er åpen, lukker du den. Koble enheten til datamaskinen, og åpne iTunes. Hvis du ikke har en datamaskin, kan du låne en fra en venn eller gå til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få hjelp.
  3. Når enheten din er tilkoblet, kan du framtvinge en omstart ved å følge disse trinnene:
    • På iPhone 6s eller eldre, iPad eller iPod touch: Trykk og hold inne Dvale/vekke- og Hjem-knappene samtidig. Ikke slipp knappene når du ser Apple-logoen. Fortsett å holde nede knappene til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Trykk og hold inne Dvale/vekke- og Volum ned-knappene samtidig. Ikke slipp knappene når du ser Apple-logoen. Fortsett å holde nede knappene til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.
  4. Når du får muligheten til å gjenopprette eller oppdatere, velger du Oppdater. iTunes vil forsøke å installere iOS på nytt uten å slette data. Vent mens iTunes laster ned programvaren for enheten din. Hvis nedlastingen tar mer en 15 minutter og enheten avslutter gjenopprettingsmodus, venter du til nedlastingen er fullført før du gjentar disse trinnene.
  5. Når oppdateringen eller gjenopprettingen er fullført, konfigurerer du enheten.

Få mer hjelp

Kontakt Apple-kundestøtte hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette enheten med gjenopprettingsmodus, eller hvis du ikke kan bruke gjenopprettingsmodus på grunn av ødelagte eller låste knapper.

Sist endret: