Hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan sette iOS-enheten i gjenopprettingsmodus og så gjenopprette den med iTunes.

I situasjoner som dette må du kanskje bruke gjenopprettingsmodus til å gjenopprette enheten:

• iTunes gjenkjenner ikke enheten eller sier at den er i gjenopprettingsmodus.
  • Du ser Apple-logoen på skjermen i flere minutter uten fremdriftsindikator.
  • Du ser Koble til iTunes-skjermbildet.

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ser fremdriftsindikatoren på skjermen i flere minutter.

Sett enheten i gjenopprettingsmodus og konfigurer den på nytt

1. Koble enheten til datamaskinen og åpne iTunes. Hvis du ikke har en datamaskin, kan du låne en fra en venn eller gå til en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få hjelp.
  2. Når enheten er koblet til, fremtvinger du omstart av den: Trykk på og hold inne både Dvale/våkne-knappen og Hjem-knappen i minst 10 sekunder, og ikke slipp dem når du ser Apple-logoen. Fortsett å holde til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.
  3. Når du får muligheten til å gjenopprette eller oppdatere, velger du Oppdater. iTunes vil forsøke å installere iOS på nytt uten å slette data. Vent mens iTunes laster ned programvaren for enheten din.
    Hvis nedlastingen tar mer enn 15 minutter og enheten avslutter gjenopprettingsmodus, må du gjenta disse trinnene og velge Gjenopprett i stedet for Oppdater når du kommer tilbake til dette trinnet.
  4. Når oppdateringen eller gjenopprettingen er fullført, konfigurerer du enheten. Hvis du tidligere har sikkerhetskopiert enheten med iTunes eller iCloud og måtte gjenopprette enheten i trinn 3, kan du kanskje gjenopprette fra sikkerhetskopien under konfigureringen.

Få mer hjelp

Kontakt Apple-kundestøtte hvis du ikke kan oppdatere eller gjenopprette enheten med gjenopprettingsmodus, eller hvis du ikke kan bruke gjenopprettingsmodus på grunn av ødelagte eller låste knapper.

Sist endret: