Om kontrollen modifieras laddas sidan om

Återlämningsprogram för USB-nätadaptrar

Enligt nya rapporter kan vissa förfalskade adaptrar och adaptrar från tredje part vara feldesignade och orsaka säkerhetsproblem. Även om inte alla adaptrar från tredje part har problem presenterar vi nu ett återlämningsprogram för USB-nätadaptrar för att våra kunder ska kunna köpa korrekt utformade adaptrar.

Kundernas säkerhet är en prioriterad fråga för Apple. Detta är anledningen till att alla våra produkter, inklusive USB-nätadaptrar för iPhone, iPad och iPod genomgår strikta tester gällande säkerhet och pålitlighet och är utformade för att uppfylla säkerhetsstandarder över hela världen.

Från och med den 16 augusti 2013 kan du vid eventuell oro för någon av dina nätadaptrar lämna in den till en Apple Store-butik eller en Apple-auktoriserad servicepartner. Vi kommer att se till att adaptrarna återvinns på ett miljövänligt sätt.

Om en kund behöver en ersättningsadapter för att ladda sin iPhone, iPad eller iPod rekommenderar vi att en USB-nätadapter från Apple införskaffas. Under en begränsad tid kan kunderna köpa en USB-nätadapter från Apple till specialpris – 89 SEK. För att kunna utnyttja erbjudandet måste du lämna in minst en USB-nätadapter och ta med din iPhone, iPad eller iPod till en Apple Store-butik eller Apple-auktoriserad servicepartner som har erbjudandet för att validera serienumret. Specialpriset på USB-nätadaptrar från Apple är begränsat till en adapter för varje iPhone, iPad och iPod du äger och gäller fram till den 18 oktober 2013.

Obs! Eftersom det krävs komplicerad testning för att ta reda på om en adapter är osäker eller förfalskad, kan inte Apple Store-butikerna eller Apple-auktoriserade servicepartner ge någon information om huruvida din adapter är äkta eller säker. Vi erbjuder det här särskilda återlämningsprogrammet för alla USB-nätadaptrar som är avsedda för användning med iPhone, iPad och iPod och som du är osäker på.

Ytterligare information

Hitta en butik som har erbjudandet:

Om du vill ha information om hur du identifierar en USB-nätadapter från Apple klickar du här.

Informationen gäller från och med den 6 augusti 2013.

Apple förbehåller sig rätten att ändra villkoren i erbjudandet när som helst.