Om kontrollen modifieras laddas sidan om
Apple Watch, Series 2 och 3

Skärmbytesprogram för aluminiummodeller av Apple Watch Series 2 och Series 3

Apple har kommit fram till att det under mycket sällsynta omständigheter kan bildas en spricka längs den runda kanten på skärmen på aluminiummodeller av en Apple Watch Series 2 eller Series 3. Sprickan kan börja på en sida och sedan fortsätta runt skärmen som visas på bilderna nedan.

Apple Watch, exempel 1
Apple Watch, exempel 2

Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner byter skärmen på berättigade Apple Watch-enheter som har den här typen av spricka utan kostnad.

Berättigade modeller

Modellerna nedan är berättigade för det här programmet. Se Identifiera din Apple Watch om du vill leta upp din Apple Watch-modell, samling och färg.

Serie och modell Boettstorlekar Färg och material Försäljningsdatum
Apple Watch Series 2 38 mm och 42 mm Rymdgrått, guldfärgat, rosa guldfärgat och silverfärgat aluminium September 2016–september 2017
Apple Watch Nike+ Series 2 38 mm och 42 mm Rymdgrått och silverfärgat aluminium Oktober 2016–oktober 2017

Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm och 42 mm Rymdgrått, guldfärgat och silverfärgat aluminium September 2017–september 2019

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS)

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm och 42 mm Rymdgrått och silverfärgat aluminium Oktober 2017–september 2019

Ingen annan Apple Watch-modell omfattas av det här programmet.

Serviceprocessen

Välj ett av alternativen nedan för att boka service till din Apple Watch. I samtliga fall kommer din enhet att skickas till ett Apple-reparationscenter. Vi kommer att kontrollera att din Apple Watch är berättigad för det här programmet innan vi utför reparationen.

Du får tillbaka din Apple Watch inom cirka fem arbetsdagar.

Förbered din Apple Watch för service enligt anvisningarna i Innan du skickar din Apple Watch till oss.

Obs! Om din Apple Watch har andra skador som försvårar reparationen måste det felet åtgärdas först. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.

Ytterligare information

Apple kan begränsa reparationen till landet eller regionen där produkten ursprungligen köptes. Det går att få service i andra EES-länder för en Apple Watch som är inköpt i ett EES-land.

Detta världsomfattande program från Apple förlänger inte standardgarantiskyddets giltighet för din Apple Watch.

Programmet täcker berättigade aluminiummodeller av Apple Watch Series 2 och Series 3 i tre år efter första försäljningsdatum för enheten eller i ett år från det här programmets startdatum, beroende på vilket som är längst.

Informationen gäller från och med 30/8 2019