Support för Numbers

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för Numbers.

Om samarbete i Numbers

Bjud in andra till dina kalkylblad och arbeta tillsammans med dem i realtid.

Få hjälp med Numbers

Skapa och ändra Numbers-kalkylblad på Mac, iCloud.com och på iPhone och iPad. Om du vill veta hur du gör något i Numbers kan dessa användarhandböcker hjälpa dig.

Mer information

iWork-forum

Hitta lösningar för Pages, Numbers och Keynote i våra iWork-forum.

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med Numbers

Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning åt dig.