Om kontrollen modifieras laddas sidan om
Smart Battery Case

Utbytesprogrammet för Smart Battery Case till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR

Apple har kommit fram till att vissa Smart Battery Cases som tillverkats för iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR kan ha problem med laddningen. Ett berört Smart Battery Case kan uppvisa ett eller flera av följande beteenden:

• Ett batterihölje laddas inte eller laddas oregelbundet när det är anslutet till en strömkälla
  • Batterihöljet laddar inte iPhone eller laddar det oregelbundet

Berörda enheter tillverkades från januari 2019 till oktober 2019. Det här är inte ett säkerhetsproblem och Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner kommer att ersätta berättigade batterihöljen kostnadsfritt.

Berättigade modeller

Smart Battery Case-modeller nedan är berättigade för det här programmet:

Smart Battery Case för iPhone XS
iPhone XS
Smart Battery Case för iPhone XS Max
iPhone XS Max
Smart Battery Case för iPhone XR
iPhone XR

OBS! Inget annat Smart Battery Case till iPhone omfattas av det här programmet.

Utbytesprocessen

Välj ett av servicealternativen nedan när du vill byta ut ditt Smart Battery Case. Vi kontrollerar att ditt Smart Battery Case är berättigat till programmet.

Kontakta Apple-supporten om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Ytterligare information

Apple kan begränsa reparationen till landet eller regionen där produkten ursprungligen köptes. Ett Smart Battery Case som är inköpt i ett EES-land kan få service i andra EES-länder.

Detta världsomfattande program från Apple innebär inte att standardgarantin förlängs för ditt Smart Battery Case. Din konsumentköplag påverkas inte av detta program.

Programmet gäller för Smart Battery Case som berörs under två år från enhetens ursprungliga inköpsdatum.

Det påverkade batterihöljet kommer att slängas på ett miljövänligt sätt.

Informationen gäller från och med 2020-01-10