Om kontrollen modifieras laddas sidan om
iPad Air (3:e generationen)

Serviceprogram för problem med tom skärm på iPad Air (3:e generationen)

Apple har kommit fram till att skärmen under vissa omständigheter på ett begränsat antal iPad Air-enheter (3:e generationen) kan bli tomma permanent. Ett kort flimmer eller en blixt kan synas innan skärm blir tom.

Berörda enheter tillverkades från mars 2019 till oktober 2019. Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner kommer att utföra service på berörda enheter utan kostnad.

Obs! Inga andra iPad-modeller omfattas av det här programmet.

Serviceprocessen

Välj ett av servicealternativen nedan när du vill utföra service på din iPad Air. Vi kontrollerar att din iPad Air är berättigad till programmet.

Säkerhetskopiera din iPad till iCloud eller en dator före service om det är möjligt. Läs mer om att förbereda din iPad för service.

Obs! Om din iPad Air har en skada som kan påverka utsikterna för att reparationen ska slutföras, som en sprucken skärm, behöver det problemet lösas innan servicen utförs. I vissa fall kan denna ytterligare reparation medföra en kostnad.

Ytterligare information

Apple kan begränsa reparationen till landet eller regionen där produkten ursprungligen köptes. Det går att få service i andra EES-länder för en iPad Air som är inköpt i ett EES-land.

Detta världsomfattande program från Apple innebär inte att standardgarantin förlängs för din iPad Air (3:e generationen). Din rätt enligt konsumentköplagen påverkas inte av detta program.

Programmet omfattar berörda iPad Air-enheter (3:e generationen) under två år från deras ursprungliga inköpsdatum.

Informationen gäller från och med 2020-03-06