Rotera skärmbilden

Det kan vara möjligt att rotera skärmbilden. Om du t.ex. har en widescreen-skärm men hellre vill ha en skärm som är högre än den är bred, kan du rotera skärmbilden 90 grader och sedan fysiskt vända på bildskärmen om det är möjligt.

Innan du börjar kontrollerar du i dokumentationen som följde med bildskärmen att den är säker att använda även när den är roterad.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar, klicka på Bildskärmar och sedan på Bildskärm.

Öppna panelen Bildskärm åt mig

2. Välj ett värde från popupmenyn Rotera eller Rotation.

Om popupmenyn inte visas stöder datorn inte den här funktionen.