Siri-inställningar

Använd panelen Siri i systeminställningen Hjälpmedel till att skriva förfrågningar till Siri istället för att säga dem. Den här funktionen kan vara användbar om du har svårt att tala eller om du inte vill att andra ska höra dina Siri-förfrågningar.

Du öppnar panelen genom att välja Apple-menyn > Systeminställningar, klicka på Hjälpmedel och sedan på Siri.

Öppna panelen Siri åt mig

Aktivera Skriv till Siri

Skriv dina förfrågningar till Siri istället för att säga dem.

Om ett headset med mikrofon är anslutet till datorn läser Siri upp den förfrågan som du skrivit.

Om du föredrar att läsa svaren från Siri i Siri-fönstret, istället för att Siri läser upp dem, stänger du av röstfeedback i Siri-inställningarna.

Öppna inställningspanelen Siri åt mig