Spara dina utskriftsinställningar för senare användning

Du kan spara skrivarinställningarna som ett förval så att du snabbt kan använda samma inställningar igen. Skapa ett förval genom att först justera alla skrivarinställningar som du vill ha dem.

Spara inställningarna som en förinställning

1. Öppna ett dokument och välj sedan Arkiv > Skriv ut. Klicka på Visa detaljer.

2. Välj de skrivarinställningar som ska ingå i förinställningen.

3. Klicka på popupmenyn Förinställningar och välj Spara aktuella inställningar som förinställning.

4. Ge förinställningen ett namn och välj om förinställningen bara ska användas med den aktuella skrivaren eller med alla skrivare.

Skriva ut med förinställningen

1. Välj Arkiv > Skriv ut.

2. Klicka på popupmenyn Förinställningar och välj sedan förinställningen. Klicka på Visa detaljer om popupmenyn Förinställningar inte visas.

Alla förinställningar till skrivaren visas. Om du inte ser en förväntad förinställning kan det bero på att den skapades för en viss skrivare.