Använda Bluetooth-enheter

Med Bluetooth kan du skapa trådlösa anslutningar på korta avstånd mellan enheter och därmed slippa använda kablar. Bluetooth-utrustade enheter som datorer, mobiltelefoner, handhållna enheter osv. kan ansluta till varandra trådlöst från ett avstånd på upp till 9 m.

Använd panelen Bluetooth i Systeminställningar till att ansluta till andra Bluetooth-enheter. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Bluetooth.

Öppna Bluetooth-inställningarna åt mig

Med Bluetooth kan du: