Ansluta en Bluetooth-enhet till datorn

Gör datorn upptäckbar och anslut den till ett Bluetooth-tangentbord, en mus, en styrplatta, ett headset eller en annan ljudenhet.

Du behöver bara ansluta datorn till enheten en gång. Enheten fortsätter att vara ansluten tills du tar bort den.

1. Kontrollera att enheten är på.

2. Välj Apple-menyn > Systeminställningar på datorn och klicka på Bluetooth. Datorn är nu upptäckbar.

Öppna Bluetooth-inställningarna åt mig

3. Markera enheten i listan och klicka på Anslut.

Klicka på Godkänn om du får en förfrågan på enheten.

Du tar bort en enhet genom att kontroll-klicka på enhetens namn.