iPad Pro (10,5 tum), iPad Pro (12,9 tum) (andra generationen), iPad Air (tredje generationen) och iPad mini (femte generationen).

iPad Användarhandbok

Allt du behöver veta om iPad

Låsskärmen med ett fält i nederkanten som indikerar att du kan svepa uppåt från nederkanten.

Säg hej till framtiden

Nya iPad Pro är en enda stor skärm som sträcker sig från kant till kant. Du låser upp den med ett ögonkast och navigerar med välbekanta gester.

Lär känna nya iPad Pro

En anteckning är öppen i appen Anteckningar. Högst upp på anteckningen står rubriken ”Parts of a cell”. Under titel finns en numrerad lista över celldelar som ”plasma membrane”, ”cytoplasm”, ”mitochondria” och ”ribosomes”. Under den numrerade listan finns en teckning på en växtcell, följt av anteckningar. Längst ned på skärmen visas tangentbordet.

Arbeta smart i skolan

Använd iPad i skolan till att samarbeta med klasskompisar, lägga till teckningar och skisser i anteckningar och göra flera saker på en gång i alla dina favoritappar.

Bli en av de bästa

Skärmtid väljs i Inställningar. På höger sida av skärmen finns en aktivitetsrapport över skärmtid. Högst upp i rapporten visas alternativet att välja Idag och Senaste 7 dagarna. Senaste 7 dagarna har valts. Högst upp i rapporten finns ett diagram som visar hur mycket tid som ägnades åt spel, underhållning och sociala nätverk för varje dag under veckan. Under diagrammet finns avsnittet Tidsgränser där du kan ange tidsgränser för spel, appar och sociala nätverk. Under det visas de appar som används mest. Längst ned i rapporten visas det totala antalet gånger enheten har tagits upp.

Ställa in Skärmtid för ditt barn

Använd Skärmtid för att få insikt i hur mycket tid dina barn ägnar åt sina enheter, visa aktivitetsrapporter och ställa in begränsningar.

Se hur mycket ditt barn använder iPad

Appen FaceTime med ett pågående samtal.

Slappna av efter en lång dag

Använd iPad till att hålla kontakten med vänner, drömma dig bort med en bra bok, starta en skissbok och mycket annat.

Koppla av med iPad

Om du vill bläddra i iPad Användarhandbok klickar du på innehållsförteckningen överst på sidan.

Om du behöver mer hjälp besöker du supportwebbplatsen för iPad.