Hemskärmen på iPad. Upptill på skärmen finns appwidgetarna för Klocka, Hitta, Väder, Bilder och Kalender.

Gör den till din egen

Välj bakgrundsbild på hemskärmen, lägg till widgetar för att ha viktig information nära till hands och designa din egen Memoji. Du kan anpassa iPad på massor av olika sätt.

Gör din iPad personligare

Ett FaceTime-gruppsamtal i FaceTime-appen.

Håll kontakten

Använd iPad till att dela upplevelser och skapa kontakter på nya sätt.

Fortsätt vara ansluten

iPad är i liggande läge med appen Anteckningar öppen. Från överkanten till nederkanten på vänstra sidan av skärmen finns: Mappar, iCloud och Taggar. Sökfältet är överst i mitten av skärmen följt av Fastnålat och Anteckningar. En anteckning finns på högra sidan av skärmen.

Göra mer med Anteckningar

Lär dig hur du skapar en snabbanteckning från alla skärmar, lägger till bilder, arbetar tillsammans och ordnar anteckningar med taggar.

Skriv suveräna anteckningar

Om du vill utforska iPad Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).